Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 2.04. Закупівлі

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Для цілей розділу 4.03 "Стандартних положень та умов" закупівля товарів, робіт і послуг, які є необхідними для Проекту та які фінансуються не за рахунок коштів Кредиту, якщо Банк не погодить іншого, регулюється такими положеннями:

a) Закупівля товарів, робіт і послуг (інших, ніж послуги консультантів, які включено до пункту "c" розділу 2.04) здійснюється шляхом проведення відкритих тендерів.

b) Для цілей пункту "a" розділу 2.04 процедури проведення відкритих тендерів, вибіркових тендерів, одиничних тендерів та закупівель у торговельній мережі, а також стандарти проведення місцевих тендерів викладено в главі 3 Порядку закупівлі товарів та послуг ЄБРР.

c) Консультанти, яких Установа, що впроваджує Проект, залучає для сприяння виконанню Проекту, обираються відповідно до процедур, викладених у главі 5 Порядку закупівлі товарів та послуг ЄБРР.

d) Усі контракти підлягають попередній перевірці Банком.

<< | >>
Законодавчий акт: Проектна угода (Покращення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на під'їздах до м. Київ (пан'європейські коридори)) між Державною службою автомобільних доріг України (Укравтодором) та Європейським банком реконструкції та розвитку " 26 листопада 2010 року" Офіційний переклад. Європейський банк реконструкції і розвитку. 2010

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 2.04. Закупівлі