Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 3.05. Повторне використання коштів

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

(a) До дати отримання першого погашення частини основної суми будь-якого Переуступленого кредиту, Позичальник, згідно з положеннями Розділу 4.01 цієї Угоди, відкриває у своїх облікових книгах і веде окремий рахунок ("Рахунок повторного використання").

Після отримання кожного часткового погашення основної суми в рамках будь-якого Переуступленого кредиту, Позичальник кредитує Рахунок повторного використання на суму погашення.

(b) Усі суми, на які кредитується Рахунок повторного використання і які не передбачуються для виконання зобов'язань Позичальника перед Банком в рамках цієї Угоди, використовуються Позичальником виключно для фінансування кредитів, що надаються Банкам-учасникам для подальшого надання позик Бенефіціарам під прийнятні Суб-проекти, за умови, що викладене тут не перешкоджатиме Позичальникові інвестувати будь-які кошти, кредитовані на Рахунок повторного використання, у високоліквідні короткострокові інструменти, згідно з принципами виваженої банківської практики.

<< | >>
Законодавчий акт: Кредитна угода (Кредитна лінія для розвитку малих і середніх підприємств) між Європейським банком реконструкції та розвитку та Національним банком України "Змінена та доповнена УГОДА від 16 грудня 1994 року ( 996_033 ) між ЄВРОПЕЙСЬКИМ БАНКОМ РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ ("Банк") та НАЦІОНАЛЬНИМ БАНКОМ УКРАЇНИ ("Позичальник"), із останніми змінами та доповненнями від п'ятого жовтня 1998 року." Преамбула. Європейський банк реконструкції і розвитку. 1998

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 3.05. Повторне використання коштів