Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 3.06. Вимоги до періодичності та оформлення звітності

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

(а) 30 березня кожного Фінансового року, починаючи з 30 березня 2001 року та до повного погашення Кредиту, Позичальник подає в Банк річні звіти з пов'язаних з Проектом природоохоронних питань, відповідно до розд.

4.04 (а) (iii) Стандартних положень та умов, включаючи пов'язані з Проектом питання здоров'я персоналу та техніки безпеки.

(б) Періодичні звіти про хід виконання Проекту, що згадуються в розд. 4.04 (а) (iv) Стандартних положень та умов, надаються в Банк щоквартально протягом 45 Робочих днів після останнього дня відповідного кварталу і включають такі характеристики:

(i) хід виконання Проекту, включаючи всі фактори, які мають або можуть мати значний негативний вплив на Проект або на виконання П'ятирічного бізнес-плану. Звіти надаються починаючи з першого кварталу 2000 року і надалі щодо кожного кварталу до Дати завершення проекту;

(ii) прогрес Позичальника в управлінні технічним обслуговуванням колійного господарства, в моніторингу розроблення програмного забезпечення для інформаційних систем та у розробленні програмного забезпечення. Звіти надаються починаючи з першого кварталу після кварталу, протягом якого призначений такий консультант, і надалі щодо кожного кварталу до повної виборки всіх коштів для такої системи управління технічним обслуговуванням.

<< | >>
Законодавчий акт: Кредитна угода (Проект розвитку залізничних шляхів України) між "Укрзалізницею"та Європейським банком реконструкції та розвитку "Угода від 6 грудня 1999 р. між "Укрзалізницею", Державною адміністрацією залізничного транспорту України, 252034, м. Київ, вул. Лисенко 6, ("Позичальник") та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку ("Банк")." Преамбула. Європейський банк реконструкції і розвитку. 1999

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 3.06. Вимоги до періодичності та оформлення звітності