Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 3.11. Валюта, форма й визначення платежів

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

a) Усі платежі основної суми, відсотків, Зборів та будь-якої іншої суми, належної до сплати Банку на підставі Кредитної угоди або Гарантійної угоди, повинні здійснюватися без заліку або зустрічної вимоги, у Валюті Кредиту, з днем валютування в належний день платежу в такому банку чи банках і в такому місці або місцях, які час від часу визначаються Банком.

b) Якщо належний день будь-якого платежу за Кредитною угодою припадає на день, який не є Робочим днем, тоді днем такого платежу повинен бути наступний черговий Робочий день, а відсоток (або Комісія за зобов'язання, залежно від випадку) продовжує нараховуватися за цей період з такого дня й до наступного за нею Робочого дня.

На вимогу Позичальника та за згодою Банку такий платіж може здійснюватися в таку більш ранній день, який може бути погоджений сторонами.

<< | >>
Законодавчий акт: Стандартні положення та умови Європейського банку реконструкції та розвитку " 1 травня 2006 року" Офіційний переклад. Європейський банк реконструкції і розвитку. 2006

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 3.11. Валюта, форма й визначення платежів