Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 11

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Саме на Об'єднаний комітет покладено обов'язок із керування цією Конвенцією і забезпечення її належного виконання. З цією метою Договірні сторони регулярно інформують зазначений комітет про досвід, набутий під час застосування цієї Конвенції, а надає рекомендації, у випадках, передбачених у частині 3, приймає рішення.

2.

Об'єднаний Комітет, зокрема, надає рекомендації:

a) про внесення змін до Конвенції;

b) про будь-які інші заходи, необхідні для її застосування.

3. Об'єднаний Комітет ухвалює рішення про внесення змін до Додатків до цієї Конвенції, про спрощення, згадані в останньому абзаці частини 3 Статті 4, і про запрошення третіх країн, у сенсі параграфа 2 Статті 1, приєднатися до цієї Конвенції відповідно до Статті 11a. Такі рішення, за винятком запрошень третім країнам, вводяться в дію Договірними сторонами відповідно до їхнього національного законодавства. (4)

_______________ (4) Рек. 1/93-L 36/96

4. Якщо представник Договірної сторони в Об'єднаному комітеті погодився з рішенням із застереженням про необхідність виконання конституційних вимог, це рішення набирає чинності, якщо в ньому не зазначена дата такого вступу, у перший день другого місяця, що наступає після дати повідомлення про зняття застереження.

5. Рішення Об'єднаного комітету, згадані в частині 3, про запрошення третьої країни приєднатися до цієї Конвенції направляються до Генерального секретаріату Ради Європейських співтовариств, який направляє їх зацікавленій третій країні разом з текстом Конвенції, чинним на цю дату. (5)

_______________ (5) Рек. 1/93-L 36/96

6. Починаючи з дати, зазначеної в параграфі 5, зацікавлена третя країна може бути представлена спостерігачами в Об'єднаному комітеті та його робочих групах.

Приєднання третіх країн

<< | >>
Законодавчий акт: Конвенція про спрощення формальностей у торгівлі товарами (1), (2) "_______________ (1) Конвенція укладена між Європейським економічним співтовариством та Республікою Австрія, Республікою Фінляндія, Республікою Ісландія, Королівством Норвегія, Королівством Швеція й Швейцарською Конфедерацією про спрощення формальностей у торгівлі товарами. Офіційний вісник L 134/87, 22.05.1987, с. 2-77."(2) Консолідований текст станом на 25.06.2003. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 2003

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 11