Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 7

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Грецька республіка може застосовувати знижену ставку акцизного збору на етиловий спирт, що споживається в департаментах Лесбос, Хіос, Самос, островах Додекані та Кіклади і на таких островах у Егейському морі: Тазос, Північні Споради, Самотракі та Скірос.

Знижена ставка, яка може падати нижче мінімальної ставки акцизного збору, не може падати більше, ніж на 50% нижче стандартної внутрішньодержавної ставки збору на етиловий спирт.

2.

Італійська республіка може продовжувати застосовувати звільнення від акцизного збору та його знижені ставки, які не можуть бути меншими мінімальних ставок, що застосовувалися 1 січня 1992 року до спирту та алкогольних напоїв, що споживалися у регіонах Горізії та долині Аоста.

3. Португальська республіка може продовжувати застосовувати в автономних районах Мадейра та Азорські острови знижені ставки акцизного збору, але не більше, ніж на 50% менші від внутрішньодержавних ставок, на такі продукти:

(a) в Мадейрі - вино, отримане з виключно місцевих сортів винограду, зазначених у статті 15 Постанови (ЄЕС) N 4252/88, - ром, визначений у статті 1(4) (a) Постанови (ЄЕС) N 1576/89 як такий, що має географічні характеристики, викладені у статті 5(3) та Додатку II, пункті 1 цього Постанови, - лікери, виготовлені з субтропічних фруктів, збагачені горілкою з цукрової тростини та такі, що мають характеристики і якості, визначені у статті 5(3)(b) Постанови (ЄЕС) N 1576/89;

(b) на Азорських островах - лікери, як визначено у статті 1(4) (r) Постанови (ЄЕС) 31576/89, виготовлені із плодів страстоцвіту та ананасу, - горілка, вироблена з вина або з вижимок винограду, що має характеристики і якості, визначені у статті 5(3)(b) Постанови (ЄЕС) N 1576/89.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 92/84/ЄЕС "Про наближення акцизних зборів на спирт та алкогольні напої" від 19 жовтня 1992 року "РАДА ЄВРОПЕЙСЬКИХ СПІВТОВАРИСТВ,"Беручи до уваги Договір про утворення Європейського Економічного Співтовариства і, зокрема, Статтю 99 Договору,. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 7