Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 1

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Об'єкт гармонізації

1. У відповідності з положеннями цієї глави, згідно статті 5, держави-члени надають право дозволити або заборонити прокат оригіналів та копій авторської продукції та іншого предмета згідно зі статтею 2 (1).

2.

Для цілей цієї Директиви "рентний прибуток" означає доступність для використання на обмежений період часу для прямої або опосередкованої економічної або комерційної вигоди.

3. Для цілей цієї Директиви "прокат" означає доступність для використання на обмежений період часу, не для прямої або опосередкованої економічної або комерційної вигоди, якщо це зроблено через установи, які доступні для публіки.

4. Права, викладені в пункті 1 не вичерпуються ні будь-якою торгівлею ні будь-яким актом розповсюдження оригіналів та копій авторської продукції та інших предметів, як зазначено в статті 2 (1).

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 92/100/ЄЕС "Щодо права на прокат та права на отримання рентної плати та деяких прав, пов'язаних з авторським правом в галузі інтелектуальної власності" від 19 листопада 1992 року "РАДА ЄВРОПЕЙСЬКИХ СПІВТОВАРИСТВ,"беручи до уваги Договір про утворення Європейського Економічного Співтовариства ( 994_017 ) і, зокрема, статті 57 (2), 66 та 100a цього Договору,. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 1