Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 4

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Невід'ємне право на справедливу винагороду

1. Якщо автор або виконавець передав або поступився своїм правом на рентний прибуток від фонограми або оригіналу чи копії фільму виробнику фонограм або фільмів, цей автор або виконавець зберігає право отримувати справедливу винагороду за рентний прибуток.

2.

Автори або виконавці не можуть відмовитися від права отримувати справедливу винагороду за рентний прибуток.

3. Здійснення права отримувати справедливу винагороду може надаватися спілкам, які представляють авторів або виконавців.

4. Держави-члени можуть регулювати як і до якої міри спілки, які представляють авторів або виконавців, можуть здійснювати управління правом отримувати справедливу винагороду, а також вирішувати питання від кого цю винагороду вимагати або стягувати.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 92/100/ЄЕС "Щодо права на прокат та права на отримання рентної плати та деяких прав, пов'язаних з авторським правом в галузі інтелектуальної власності" від 19 листопада 1992 року "РАДА ЄВРОПЕЙСЬКИХ СПІВТОВАРИСТВ,"беручи до уваги Договір про утворення Європейського Економічного Співтовариства ( 994_017 ) і, зокрема, статті 57 (2), 66 та 100a цього Договору,. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 4