Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 10

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Комісії надає допомогу комітету, що складається з представників держав-членів та очолюється представником Комісії.

Представник Комісії подає комітетові проект заходів, які потрібно прийняти.

Комітет надає свій висновок щодо проекту протягом періоду, який його голова може встановити відповідно до терміновості справи.

Висновок приймається більшістю, як визначено у Статті 148 (2) Договору про утворення ЄЕС ( 994_017 ), у разі рішень, які Рада повинна приймати стосовно пропозиції, що надходить від Комісії. Голоси представників держав-членів в комітеті зважуються у спосіб, викладений у цій Статті. Голова комітету не голосує.

Комісія приймає заходи, якщо вони не суперечать висновку комітету.

Якщо передбачені заходи суперечать висновку комітету або якщо ніякого висновку не було прийнято, Комісія невідкладно подає Раді пропозицію щодо заходів, які потрібно прийняти. Рада приймає рішення кваліфікованою більшістю.

Якщо після закінчення тримісячного періоду з дня передачі пропозиції до Ради, Рада не прийняла рішення, запропоновані заходи приймаються Комісією, окрім випадків, коли Рада проголосувала проти вищезгаданих заходів простою більшістю.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 92/75/ЄЕС "Про вказування за допомогою маркування та зазначення стандартної інформації про товар обсягів споживання "енергії та інших ресурсів побутовими електроприладами" від 22 вересня 1992 року"РАДА ЄВРОПЕЙСЬКИХ СПІВТОВАРИСТВ,. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 10