Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 3

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Держави-члени повинні вжити таких заходів, які вони вважають необхідними для можливості доведення того, що транспортний засіб витримав перевірку на придатність до експлуатування, яка відповідає щонайменше положенням цієї Директиви.

Про ці заходи слід повідомляти інші держави-члени та Комісію.

2.

Кожна держава-член повинна на тих самих підставах, що й власні, визнавати підтвердження, видані іншою державою-членом, які зазначають, що транспортний засіб, зареєстрований на території цієї іншої держави разом із причепом або напівпричепом, витримав перевірку на придатність до експлуатування, яка відповідає щонайменше положенням цієї Директиви.

3. Держави-члени повинні застосовувати відповідні процедури, щоб встановити у міру можливості, що ефективність гальмової системи транспортних засобів, зареєстрованих на їхніх територіях, відповідає вимогам, визначеним цією Директивою.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива 2009/40/ЄС Європейського Парламенту і Ради "Про перевірку технічного стану моторних транспортних засобів та їхніх причепів на придатність до експлуатування"" від 6 травня 2009 року" (Перероблене видання). Європейське співтовариство. 2009

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 3