Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 4

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Держави-члени повинні мати право вилучити зі сфери застосування цієї Директиви транспортні засоби, що належать армійським, правоохоронним та пожежним підрозділам.

2.

Держави-члени можуть після консультації з Комісією вилучити зі сфери застосування цієї Директиви або підпорядкувати спеціальним положенням окремі транспортні засоби, які функціюють або які застосовують за спеціальних умов, і транспортні засоби, які ніколи або дуже рідко експлуатують на дорогах загального призначення, включаючи, транспортні засоби, що мають історичну цінність і виготовлені до 1 січня 1960 року або які тимчасово вилучені з дорожнього руху.

3. Держави-члени можуть після консультації з Комісією встановлювати власні стандарти перевірки технічного стану для транспортних засобів, що мають історичну цінність.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива 2009/40/ЄС Європейського Парламенту і Ради "Про перевірку технічного стану моторних транспортних засобів та їхніх причепів на придатність до експлуатування"" від 6 травня 2009 року" (Перероблене видання). Європейське співтовариство. 2009

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 4