Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 20

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Розкриття

1. Скаржники, імпортери і експортери, їхні представницькі асоціації і представники країни, що експортує, можуть подати запит про розкриття деталей, що лежать в основі істотних фактів і висновків, на основі яких запроваджено попередні заходи.

Запити про таке розкриття подаються в письмовій формі відразу ж після запровадження попередніх заходів, і розкриття здійснюється у письмовій формі в якомога короткий термін.

2. Сторони, зазначені в частині 1, можуть подати запит про остаточне розкриття істотних фактів і висновків, на основі яких передбачається рекомендувати запровадження остаточних заходів або припинення розслідування або провадження без запровадження заходів, приділяючи особливу увагу розкриттю будь-яких фактів або висновків, відмінних від використаних для запровадження будь-яких попередніх заходів.

3. Запити на остаточне розкриття, як визначено в частині 2, направляються до Комісії в письмовій формі і отримуються, у випадку застосування попереднього мита, не пізніше ніж через один місяць після публікації про запровадження такого попереднього мита. Якщо попереднє мито не застосовується, сторонам надається можливість направити запит про остаточне розкриття в межах встановлених Комісією строків.

4. Остаточне розкриття проводиться в письмовій формі. Воно проводиться з належною увагою до захисту конфіденційної інформації, в можливо короткий термін, і, як правило, не пізніше одного місяця, що передує остаточному рішенню або направленню Комісією будь-якої пропозиції щодо остаточних дій у відповідності зі статтею 9. Якщо Комісія не має можливості розкрити певні факти або висновки в той момент, то вони розкриваються пізніше в можливо короткий термін. Розкриття не перешкоджає будь-якому наступному рішенню, що може бути прийняте Комісією або Радою, але якщо таке рішення ґрунтується на будь-яких інших фактах і висновках, то вони розкриваються в можливо короткий термін.

5. Подання, зроблені після остаточного розкриття, приймаються до уваги тільки в тому випадку, якщо вони отримані в строк, який встановлюється Комісією в кожному випадку, що становить щонайменше 10 днів, при належному врахуванні терміновості справи.

<< | >>
Законодавчий акт: Регламент Ради (ЄС) N 1225/2009 "Про захист від демпінгового імпорту з країн, які не є членами Європейського Співтовариства" від 30 листопада 2009 року " (кодифікована версія)"РАДА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ,. Європейське співтовариство. 2009

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 20