Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 8 - Особливі умови, що застосовуються до компоненту бюджетної підтримки

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

8.1. Наведені нижче положення Загальних умов не будуть застосовуватись до компоненту бюджетної підтримки цієї Програми: Стаття 2, перше речення Статті 4.2, Статті 8, 9, 10, 12, 13, 15 та 18.2.

8.2.

Разом з цим нижченаведені положення Загальних умов будуть замінені такими положеннями:

8.2.1. Стаття 3: Компонент бюджетної підтримки Програми має бути реалізований Комісією. Це полягатиме у перевірці відповідності умов для здійснення платежів та у здійсненні платежів у обсягах, визначених цією Угодою про фінансування.

8.2.2. Стаття 14: Бенефіціар зобов’язується недискримінаційно застосовувати свої національні нормативні положення щодо іноземної валюти до коштів, перерахованих відповідно до даної Угоди про фінансування. Перерахована іноземна валюта буде обліковуватись на дату зарахування платежу на рахунок Національного банку, відкритого з цією метою. При цьому, операцію з продажу отриманих коштів та купівлю коштів у національній валюті з подальшим перерахуванням на відповідний рахунок у Державному Казначействі України має бути здійснено, якщо це можливо, у день зарахування платежу, проте не пізніше наступного операційного дня Національного банку України. Курсом обміну валюти буде середній курс іноземної валюти, що склався на міжбанківському ринку на дату, що передує дню здійснення операції.

8.2.3. Стаття 4.1 Загальних умов доповнюється абзацом такого змісту: Всі запити щодо платежів, надіслані Бенефіціаром відповідно до умов, які визначено у Технічних та адміністративних положеннях (Додаток II), будуть прийнятними для фінансування ЄС, якщо ці запити будуть направлятися Бенефіціаром протягом періоду практичної реалізації.

8.2.4. Стаття 19.5 Загальних умов має застосовуватись mutatis mutandis щодо будь-якої практики пов’язаної з активною чи пасивною корупцією стосовно виконання цієї Програми.

<< | >>
Законодавчий акт: "УГОДА про фінансування". Європейський Союз. 2013

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 8 - Особливі умови, що застосовуються до компоненту бюджетної підтримки