Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 6 Секретаріат

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

(a) Секретаріат IККРOM складається з Генерального директора та необхідної кількості персоналу.

(b) Обов’язки Генерального директора та персоналу носять міжнародний характер.

Під час виконання своїх обов’язків, вони не звертаються за інструкціями і не отримують їх від жодного уряду або владного органу поза IККРOM. Вони утримуються від будь-якої дії, яка могла б завдати шкоди їхньому статусу міжнародних службовців. Кожна держава-член зобов’язується поважати міжнародний характер обов’язків Генерального директора та персоналу і не намагатися впливати на них під час виконання ними своїх обов’язків.

(c) Персонал призначається відповідно до Положення про персонал, який затверджується Генеральним директором. Всі члени персоналу підпорядковуються Генеральному директорові.

(d) Генеральний директор призначається Генеральною асамблеєю за пропозицією Ради, за винятком випадку, наведеного нижче у пункті (е). Генеральна асамблея, за рекомендацією Ради, визначає строк перебування Генерального директора на своїй посаді та затверджує умови, відповідно до яких він виконує свої функції. Призначення Генерального директора Генеральною асамблеєю може бути продовжено Радою, але не більше, ніж двічі та на строк, який не може кожного разу перевищувати два роки, а також за умови, що строк перебування на посаді Генерального директора та кожне наступне продовження його призначення Радою в будь-якому разі не може перевищувати загалом шести років. Генеральний директор має право бути лише один раз переобраними Генеральною асамблеєю, якщо його кандидатура запропонована Радою за результатами встановленої процедури відбору.

(e) Якщо посада Генерального директора стає вакантною у період між двома сесіями Генеральної асамблеї, Радою призначається тимчасово виконуючий обов’язки Генерального директора на період, який закінчується у день, коли починається строк дії повноважень новопризначеного Генерального директора, але за умови, що строк повноважень тимчасово виконуючого обов’язки Генерального директора не перевищує двох років. Рада також визначає умови призначення та перебування на посаді Генерального директора, які включаються до контракту, що підписується Головою Ради та новим Генеральним директором.

(f) Генеральний директор розробляє пропозиції щодо відповідних рішень Генеральної асамблеї та Ради і готує для подання на розгляд Ради проект програми діяльності та бюджету. Відповідно до рішень Генеральної асамблеї і Ради, Генеральний директор відповідає за ефективне та раціональне виконання затвердженої програми діяльності. Він готує та надає державам-членам періодичні звіти про діяльність IККРOM.

<< | >>
Законодавчий акт: "СТАТУТ Міжнародного центру вивчення питань збереження та відновлення культурних цінностей". Міжнародний документ. 2013

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 6 Секретаріат

- АОВЦСЄ - Всесвітній поштовий союз - Всесвітня медична асоціація - Всесвітня митна організація - Всесвітня організація інтелектуальної власності - Всесвітня організація охорони здоров'я - Всесвітня психіатрична асоціація - Всесвітня туристична організація - Гаазька конференція з міжнародного приватного права - ГУАМ - Дунайська Комісія - Економічний Союз Бенілюкс - Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) - Інтернет-корпорація з призначення доменних імен та номерів (ICANN) - Ліга арабських держав - Ліга Націй - Міжнародна асоціація академій наук (МААН) - Міжнародна асоціація органів страхового нагляду (МАОСН (IAIS)) - Міжнародна Асоціація Повітряного Транспорту (IATA) - Міжнародна гідрографічна організація (МГО) - Міжнародна комісія з цивільного стану (СІЕС) - Міжнародна конфедерація вільних профспілок - Міжнародна морська організація - Міжнародна організація виноградарства та виноробства (МОВВ) - Міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол) - Міжнародна організація міграції (МОМ) - Міжнародна організація по боротьбі з відмиванням грошей (FATF) - Міжнародна організація праці - Міжнародна організація цивільної авіації (ІКАО) - Міжнародна організація цивільної оборони (ICDO) - Міжнародна торговельна палата - Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) - Міжнародне агентство з питань відновлюваної енергії (IRENA) - Міжнародне епізоотичне бюро - Міжнародний банк реконструкції і розвитку (МБРР) - Міжнародний валютний фонд - Міжнародний військовий трибунал - Міжнародний інститут уніфікації приватного права (УНІДРУА) - Міжнародний комітет Червоного Хреста та Червоного напівмісяця - Міжнародний союз (асоціація) суддів - Міжнародний союз автомобільного транспорту - Міжнародний союз електрозв'язку - Міжнародний союз залізниць - Міжнародний союз патентної кооперації - Міжнародні правові акти ООН - Міжнародні суди - НАТО - Національна Асоціація членів комісій з регулювання комунальних підприємств - Об'єднаний інститут ядерних досліджень - Організація економічного співробітництва та розвитку - Організація об'єднаних націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) - Організація співробітництва залізничних шляхів (железных дорог) (ОСЖД) - Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО) - Рада економічної взаємодопомоги (РЕВ) - Рада з Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку (IASB) - Рада Митного Співробітництва - Світова організація торгівлі (СОТ) - Співдружність незалежних держав (СНД) - Фундаментальне міжнародне право - Чорноморське Економічне Співробітництво (ЧЕС) - Чорноморський Банк Торгівлі та Розвитку (ЧБТР) -