Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття VI

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Структура SEEBRIG

1. SEEBRIG складається лише з наземних елементів, безпосередня участь повітряних та морських сил (за винятком команди управління тактичної авіації) не передбачається.

SEEBRIG буде наземними силами на вимогу, які в разі необхідності підтримуватимуться елементами інших видів збройних сил.

2. Підрозділи, призначені для участі в SEEBRIG, залишатимуться в місцях постійної дислокації та об'єднуватимуться для формування відповідних сил для проведення навчань (тренувань) відповідно до спільно підготовлених програм, а також у разі надзвичайних ситуацій, якщо Сторони приймають відповідне рішення.

3. Сторони визначають окремі підрозділи та (або) можливості, а також оснащення зі структури збройних сил власних країн, які приєднуються до складу SEEBRIG. Відповідні підрозділи залишатимуться в національному підпорядкуванні доти, доки не буде оголошено, що вони готові до виконання місій та підпорядковуються об'єднаному командуванню, тобто командиру SEEBRIG.

4. Основними підрозділами SEEBRIG будуть формування батальйонного складу. Кожний батальйон повинен складатись з 2 або 3 рот, підрозділів бойової підтримки та бойового забезпечення. Підрозділи батальйонного складу також можуть бути багатонаціональними. Підрозділи, як правило, повинні бути автономними.

5. Необхідні деталі, що стосуються структури SEEBRIG, у тому числі національних внесків (зобов'язань) та порядку підтримки сучасної бойової організації, надаються в додатку A (Структура SEEBRIG). Процедури передачі повноважень та процесу формування сил викладено в додатку B (Формування сил).

<< | >>
Законодавчий акт: Угода про багатонаціональні миротворчі сили Південно-Східної Європи " Офіційний переклад"Держави - учасниці цієї Угоди (далі - Сторони),. Рада Міністрів Оборони Південно-Східної Європи (РМО ПСЄ). 1998

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття VI