Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття XI

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Юридичні питання

1. Положення ПЗМ/УСЗС ( 994_042 ) (Угоди між державами - учасницями Північноатлантичного договору та іншими державами, які беруть участь у програмі "Партнерство заради миру", щодо статусу їхніх збройних сил) і Додаткового протоколу до цієї Угоди ( 950_022 ), підписаних 19 червня 1995 року, належно застосовуються до цієї Угоди з необхідними поправками після завершення процесу їхньої ратифікації Сторонами.

Якщо на момент набрання чинності цією Угодою існуватимуть Сторони, які ще не ратифікували ПЗМ/УСЗС, юридичний статус сил буде визначено окремою угодою між усіма Сторонами.

2. Під час розгортання SEEBRIG для участі в операціях з підтримки миру статус сил визначається окремими угодами в кожному конкретному випадку.

3. Особовий склад штабного ядра та члени їхніх сімей користуватимуться військовими матеріально-технічними засобами на умовах, що застосовуються для особового складу відповідного (порівнювального) звання (рангу) у державі, що приймає, відповідно до чинних директив.

4. Додатки A-E є невід'ємною частиною цієї Угоди.

<< | >>
Законодавчий акт: Угода про багатонаціональні миротворчі сили Південно-Східної Європи " Офіційний переклад"Держави - учасниці цієї Угоди (далі - Сторони),. Рада Міністрів Оборони Південно-Східної Європи (РМО ПСЄ). 1998

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття XI