Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 5

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Сплата внесків

1. Відповідно до погодженої формули розподілу грошових внесків, яку визначено в пункті "d" статті 3, надходження коштів до бюджету штабу SEEBRIG забезпечуватиметься Сторонами у два етапи.

Фінансовий контролер повідомлятиме Сторонам про внесення обов'язкових платежів до 15 квітня та до 15 листопада кожного року. Кошти надходитимуть до 31 січня та 30 червня відповідного фіскального року. Виплати проводитимуться в доларах США та є безоплатними для постійного штабу SEEBRIG.

2. У перший фіскальний рік кожна Сторона зробить початковий внесок відповідно до формули розподілу грошових внесків, яку визначено в Статті 3. Загальна сума й строк виплати визначатиметься політично-військовим керівним комітетом протягом 2 місяців після набрання цією Угодою чинності. Ці кошти відраховуватимуться з першого внеску на поточний фіскальний рік, що його повинна сплатити Сторона.

3. Платежі здійснюватимуться через банк, визначений державою, що приймає, та погоджуватимуться політично-військовим керівним комітетом.

4. Командир SEEBRIG інформуватиме політично-військовий керівний комітет про випадки нездійснення виплат. Політично-військовий керівний комітет розроблятиме алгоритм дій стосовно продовження участі Сторони, яка має заборгованість або фінансові зобов'язання перед штабом SEEBRIG.

5. У разі необхідності додаткового фінансування додаткових витрат, що виходять за встановлені норми бюджетного циклу, командир SEEBRIG надаватиме пропозиції та детальні пояснення на розгляд політично-військовому керівному комітетові. Після погодження політично-військовим керівним комітетом Сторони зроблять додаткові внески не пізніше ніж через 60 діб після повідомлення. Дефіцит бюджету поточного року може бути враховано у фінансовому запиті на наступний рік.

<< | >>
Законодавчий акт: Угода про багатонаціональні миротворчі сили Південно-Східної Європи " Офіційний переклад"Держави - учасниці цієї Угоди (далі - Сторони),. Рада Міністрів Оборони Південно-Східної Європи (РМО ПСЄ). 1998

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 5