Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття XII

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Фінансові питання

1. Початкові витрати на заснування постійного штабу SEEBRIG, викладені в додатку D (Підтримка держави, що приймає), нестиме держава, що приймає.

2.

Спільні витрати, у тому числі витрати на операції та підтримку штабу, розподілятимуться між Сторонами відповідно до співвідношення їхньої участі в штатній структурі штабу.

3. Устаткування, придбане з використанням спільних фондів, є спільною власністю Сторін. Статус спільної власності й національного устаткування, які надає держава, що приймає, для тимчасового користування, записуватиметься в окремих інвентарних відомостях, і такі придбання буде враховано в річних звітах як повна відомість.

4. Заробітна плата особовому складові, витрати на житло, транспортні витрати на надсилання кореспонденції з (до) штабу та подібні витрати будуть національною відповідальністю.

5. Сторони є відповідальними за фінансування власних національних контингентів під час тренувань та навчань, підготовки до участі в операції з підтримки миру та під час її проведення, у тому числі за забезпечення їх відповідно до погоджених стандартів.

6. Детальні принципи та методи стосовно фінансових питань викладено в додатку E (Фінанси).

<< | >>
Законодавчий акт: Угода про багатонаціональні миротворчі сили Південно-Східної Європи " Офіційний переклад"Держави - учасниці цієї Угоди (далі - Сторони),. Рада Міністрів Оборони Південно-Східної Європи (РМО ПСЄ). 1998

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття XII