Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 

НАКАЗ від 24.05.2018 № 2361 "Про затвердження змін до наказу Міністерства молоді та спорту України від 03 березня 2016 року № 808". 2018

Інформація актуальна на 27.06.2018
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ

НАКАЗ

24.05.2018  № 2361

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

11 червня 2018 р.

за № 698/32150

Про затвердження змін до наказу Міністерства молоді та спорту України від 03 березня 2016 року № 808

Відповідно до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів державної політики з питань молоді та державної підтримки молодіжних та дитячих громадських організацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2012 року № 116 (зі змінами), пункту 8 Положення про Міністерство молоді та спорту України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 02 липня 2014 року № 220 (зі змінами), з метою вдосконалення планування, забезпечення ефективного використання бюджетних коштів на реалізацію програм, проектів та проведення заходів державної політики з питань молоді та національно-патріотичного виховання НАКАЗУЮ:

1.

Заголовок та пункт 1 наказу Міністерства молоді та спорту України від 03 березня 2016 року № 808 «Про затвердження Порядку реалізації програм, проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 березня 2016 року за № 453/28583, після слова «сфері» доповнити словами «та сфері національно-патріотичного виховання».

2.

Затвердити Зміни до Порядку реалізації програм, проектів та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері, затвердженого наказом Міністерства молоді та спорту України від 03 березня 2016 року № 808, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 25 березня 2016 року за № 453/28583, що додаються.

3. Департаменту економіки та фінансів забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

4. Відділу взаємодії з громадськістю та засобами масової інформації забезпечити оприлюднення цього наказу на офіційному веб-сайті Міністерства молоді та спорту України.

5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра відповідно до розподілу функціональних обов’язків.

Міністр

молоді та спорту України

І.О. Жданов

ПОГОДЖЕНО:

Міністр фінансів України

О. Данилюк


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства молоді

та спорту України

24.05.2018 № 2361

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

11 червня 2018 р.

за № 698/32150

ЗМІНИ

до Порядку реалізації програм, проектів  та проведення заходів державної політики у молодіжній сфері

1. Заголовок Порядку після слова «сфері» доповнити словами «та сфері національно-патріотичного виховання».

2.

Пункт 2 розділу І після слів «громадськими організаціями,» доповнити словами «інститутами громадянського суспільства,».

3. У розділі ІІІ:

1) в абзаці третьому пункту 2 слова «сім’ї складається» замінити словами «сім’ї і Календарний план надання фінансової підтримки для виконання проектів (заходів) національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, складаються»;

2) пункт 3 після слова «сім’ї» доповнити словами «, Календарний план надання фінансової підтримки для виконання проектів (заходів) національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства,»;

3) абзац другий пункту 8 після слова «Положення» доповнити словом «окремо».

4. У розділі V:

1) абзац п’ятий пункту 3 замінити п’ятьма новими абзацами такого змісту:

«При плануванні витрат на харчування слід виходити з того, що:

харчуванням забезпечуються лише безпосередні учасники проекту, заходу тільки у дні їх безпосередньої участі у проекті, заході;

посадові особи, які прибули на офіційні церемонії відкриття (закриття) заходів, харчуванням не забезпечуються;

якщо у проекті, заході беруть участь учасники, які проживають на адміністративно-територіальній одиниці, де проводиться захід, таких учасників забезпечують лише обідом, а вечерею, якщо тривалість заходів у дні проведення - до 22 години, що відображено в сценарному плані проектів, заходів.

Дія цього пункту не поширюється на учасників, якщо вони забезпечуються харчуванням при проведенні наметових таборів, вишколів, походів, зборів-походів, сплавів;

витрати на харчування учасників включаються до кошторисів витрат відповідно до затверджених списків учасників, кількості днів харчування та натуральних норм харчування згідно з додатком 5 до цього Порядку у грошовому еквіваленті, розмір якого не перевищує 123 гривень на добу.».

У зв’язку з цим абзаци шостий - дванадцятий вважати відповідно абзацами десятим - шістнадцятим;

2) пункт 7 викласти у такій редакції:

«7. Видатки на оплату поліграфічних послуг при здійсненні освітньо-виховних проектів, заходів обраховуються виходячи із завдань проекту та заходу з урахуванням фактичної кількості учасників. Водночас загальна кількість примірників методичних матеріалів щодо реалізації державної політики у молодіжній сфері та сфері національно-патріотичного виховання, які поширюються для проведення подальшої роботи з молоддю в адміністративно-територіальних одиницях (областях та місті Києві), обраховується виходячи з розрахунку не більше 10 примірників на одну адміністративно-територіальну одиницю (район, місто обласного значення в області, район у місті Києві).

Дія цього пункту не поширюється на випадок виготовлення поліграфічної продукції, яка спрямована на анонсування проведення проектів, заходів.».

5. Текст Порядку після слова «сфері» доповнити словами «та сфері національно-патріотичного виховання».

6. У відмітках до додатків 2, 4, 6 Порядку після слова «сфері» доповнити словами «та сфері національно-патріотичного виховання».

7. Додатки 1, 3, 5 викласти у новій редакції, що додаються.

Директор департаменту

економіки та фінансів

Ю.Л. Музика


Додаток 1

до Порядку реалізації програм,

проектів та проведення заходів

державної політики у молодіжній сфері

та сфері національно-патріотичного

виховання

(пункт 2 розділу ІІІ)

КАЛЕНДАРНИЙ ПЛАН

реалізації проектів та проведення заходів

Додаток 3

до Порядку реалізації програм,

проектів та проведення заходів

державної політики у молодіжній сфері

та сфері національно-патріотичного

виховання

(пункт 7 розділу ІІІ)

ПОЛОЖЕННЯ

про реалізацію проекту або проведення заходу


Додаток 5

до Порядку реалізації програм,

проектів та проведення заходів

державної політики у молодіжній сфері

та сфері національно-патріотичного

виховання

(пункт 3 розділу V)

НАТУРАЛЬНІ

норми  харчування, що застосовуються під час реалізації проектів  та проведення заходів

Найменування продуктів

Натуральні норми харчування, грами*

Хліб житній

107

Хліб пшеничний

170

Макаронні вироби

11

Борошно пшеничне

26

Крупи:

рисова

7

пшоняна

3

гречана

5

вівсяна

3

інші (ячна, перлова)

1

Бобові

5

Картопля

260

Овочі (у тому числі солені, квашені):

капуста

77

помідори, огірки

68

морква

25

буряки

25

цибуля

25

часник

2

інші сезонні овочі (кабачки, гарбузи)

36

Баштанні (кавуни, дині)

44

Фрукти і ягоди:

фрукти, ягоди свіжі

164

сухофрукти

11

Цукор

66

Кондитерські вироби

36

Олія

19

Маргарин

5

М’ясо, м’ясні продукти:

яловичина

43

свинина

22

субпродукти

11

птиця

38

сало

5

ковбасні вироби

25

Риба, морепродукти:

риба свіжа, свіжоморожена

19

оселедці

12

рибні продукти

5

Молоко, молокопродукти:

молоко

164

кисломолочні напої (кефір, ряжанка)

164

масло вершкове

14

сир твердий

10

сир м’який

27

сметана

14

Яйця (штук)

0,6

Чай

1

Кава в зернах мелена

1

Сіль

8

Спеції (лавровий лист)

0,8

__________

*  Натуральна норма харчування визначена  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України  від 11 жовтня 2016 року № 780 «Про затвердження наборів продуктів харчування, наборів непродовольчих товарів та наборів послуг для основних соціальних і демографічних груп населення».

| >>
Законодавчий акт: НАКАЗ від 24.05.2018 № 2361 "Про затвердження змін до наказу Міністерства молоді та спорту України від 03 березня 2016 року № 808". Мінмолодьспорт України. 2018

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

НАКАЗ від 24.05.2018 № 2361 "Про затвердження змін до наказу Міністерства молоді та спорту України від 03 березня 2016 року № 808". 2018

- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -