Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 4

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Процедура зміни Планів і процедура координації інших первинних наземних служб

4.1. Зміни Планів

4.1.1 Якщо адміністрація пропонує зробити зміну в цифровому Плані або аналоговому Плані, тобто у випадках, коли адміністрації потрібно:

a) змінити характеристики виділення або присвоєння радіомовної станції, які наведено в Планах або

b) додати до Планів виділення або присвоєння радіомовної станції, або

c) додати до цифрового Плану присвоєння, отримане з виділення цифрового Плану(4), або

---------------

(4) Якщо немає наміру включити присвоєння до цифрового Плану, то адміністрації варто безпосередньо застосовувати статтю 5.

d) виключити з Планів виділення або присвоєння радіомовної станції, ця адміністрація застосовує процедуру, викладену в цій статті доти, доки не буде зроблено будь-якої заяви відповідно до статті 5.

4.1.2 Початок процедури зміни

4.1.2.1 Будь-яка адміністрація, яка пропонує змінити характеристики присвоєння (виділення), наведеного в Планах, чи додати нове присвоєння (виділення) до Планів, отримує згоду будь-якої іншої адміністрації, радіомовна служба та (або) інші первинні наземні служби якої вважаються причетними.

4.1.2.2 Адміністрація вважається причетною стосовно її радіомовної служби, коли перевищуються межі, зазначені в розділі I додатка 4.

4.1.2.3 Адміністрація вважається причетною стосовно її інших первинних наземних служб, якщо межі, зазначені в розділі I додатка 4, перевищуються для кожного з таких присвоєнь:

a) існуючих присвоєнь іншим первинним наземним службам;

b) присвоєнь іншим первинним наземним службам, для яких було розпочато процедуру координації з радіомовною службою відповідно до п.

4.2, тобто для яких Бюро отримало повну інформацію, зазначену в п.
4.2.2.6.

4.1.2.4 Згоди, зазначеної в п. 4.1.2.1, не потрібно, якщо:

a) не перевищується жодної з відповідних меж у розділі I додатка 4, зазначених у п. 4.1.2.2 й п. 4.1.2.3, або

b) запропонована зміна стосується змін технічних характеристик, які не підвищують існуючого рівня перешкод і не підвищують існуючого рівня необхідного захисту.

4.1.2.5 Адміністрація, що пропонує змінити Плани, повідомляє Бюро відповідні характеристики, перераховані в додатку 3, в електронній формі, а також зазначає в разі необхідності назви будь-яких адміністрацій, які вже погодились із запропонованою зміною на основі характеристик, повідомлених Бюро.

Якщо є таке прохання, це повідомлення також розглядається Бюро як запит на застосування процедури, що міститься в п. 4.1.5.3, у таких випадках:

- не потрібно жодної згоди відповідно до п. 4.1.2.4, і назви жодної з адміністрацій не включено відповідно до п. 4.1.3.2 або

- згоду всіх адміністрацій було отримано, і назву жодної з адміністрацій не було виключено відповідно до п. 4.1.2.9 або не включено відповідно до п. 4.1.3.2.

4.1.2.6 Якщо подані, відповідно до п. 4.1.2.5 характеристики є неповними, Бюро негайно запитує в адміністрації, яка пропонує змінити Плани, будь-які роз'яснення та інформацію, якої бракує.

4.1.2.7 Якщо, застосовуючи п. 4.1.1 "c", Бюро доходить висновку, що під час перетворення виділення в одне або кілька присвоєнь дотримано умови розділу II додатка 4, то застосовуються положення п. 4.1.5.3(5). В іншому випадку Бюро просить адміністрацію, яка пропонує внести зміни до Цифрового Плану, ужити відповідних заходів. Запропонована зміна стає недійсною, якщо адміністрація протягом 30 днів не змінює характеристик для забезпечення їхньої відповідності розділові II додатка 4. Цей 30-денний період починається з дати надіслання запиту до Бюро.

4.1.2.8 Після одержання повної інформації, про яку йдеться в п.

4.1.2.5 або п. 4.1.2.6, залежно від випадку, Бюро протягом 40 днів:

a) визначає адміністрації, які вважаються причетними відповідно доп. 4.1.2.2 й п. 4.1.2.3;

b) публікує отримані характеристики в Спеціальному розділі BR IFIC разом з назвами відповідних адміністрацій і зазначенням тих адміністрацій, про згоду яких відповідно до п. 4.1.2.5 було повідомлено адміністрацією, яка пропонує змінити Плани, у разі необхідності, і відповідні присвоєння іншим первинним наземним службам, які вважаються причетними, у разі необхідності;

c) інформує адміністрації, визначені відповідно до викладеного вище підпункту "a".

4.1.2.9 Адміністрація, про згоду якої було повідомлено Бюро відповідно до п. 4.1.2.5, може протягом 40 днів з дати публікації BR IFIC, про який ідеться в п. 4.1.2.8 "b", надіслати до Бюро запит про виключення її назви з опублікованого відповідно до п. 4.1.2.8 "b" списку адміністрацій, які надали свою згоду. Копію цього запиту Бюро надсилає до адміністрації, яка пропонує змінити Плани. У разі виключення назви адміністрації зі списку адміністрацій, які дали свою згоду, опублікованого відповідно до п. 4.1.2.8 "b", Бюро вважає, що згоди цієї адміністрації не отримано.

4.1.3 Запит на включення до процесу отримання згоди

4.1.3.1 Будь-яка адміністрація, яка вважає, що її повинно бути включено до списку адміністрацій, що вважаються причетними, може протягом 40 днів з дати публікації BR IFIC, зазначеної в п. 4.1.2.8 "b", попросити Бюро включити її назву до списку адміністрацій, які вважаються причетними, надаючи для цього свої обґрунтування, відповідно до критеріїв розділу I додатка 4.

4.1.3.2 Після отримання цього запиту Бюро розглядає це питання, і якщо відповідно до п. 4.1.2.2 й п. 4.1.2.3 воно доходить висновку, що назву адміністрації повинно бути включено до списку адміністрацій, які вважаються причетними, Бюро:

- негайно доводить це до відома адміністрації, яка пропонує змінити Плани, та адміністрації, яка надіслала запит про включення її до списку адміністрацій, що вважаються причетними, а також

- публікує протягом 30 днів з дати отримання запиту назву адміністрації в адендумі до Спеціального розділу BR IFIC, зазначеної в п.

4.1.2.8 "b", й відповідні присвоєння іншим первинним наземним службам, якщо це необхідно.

Для адміністрації, назву якої було опубліковано в додатку, загальний період, що становить 75 днів, визначений у пп. 4.1.4.6, 4.1.4.7, 4.1.4.8, 4.1.4.9, 4.1.4.10 і 4.1.5.1, варто рахувати з дати публікації додатка до Спеціального розділу BR IFIC, зазначеного вище.

Якщо Бюро визнає, що назви адміністрації не варто включати до списку адміністрацій, які вважаються причетними, воно інформує цю адміністрацію.

4.1.3.3 Адміністрація, яка пропонує змінити Плани, отримує згоду адміністрацій, від яких її не було отримано (див. також п. 4.1.2.9) і які перераховано в публікації, що згадується в п. 4.1.2.8 "b" або в п. 4.1.3.2, залежно від випадку, застосовуючи процедуру, викладену нижче в п. 4.1.4.

4.1.3.4 Якщо було отримано згоду всіх адміністрацій і назви жодної з адміністрацій не було виключено відповідно до п. 4.1.2.9, і назви жодної з адміністрацій не було включено відповідно до п. 4.1.3.2, застосовується процедура, що міститься в п. 4.1.5.3.

4.1.4 Отримання згоди від адміністрацій, які вважаються причетними, згоду яких усе ще необхідно отримати

4.1.4.1 Спеціальний розділ BR IFIC, що згадується в п. 4.1.2.8 "b" або в п. 4.1.3.2, залежно від випадку, є офіційним запитом про координацію, надісланим тим адміністраціям, згоду яких ще необхідно отримати.

4.1.4.2 Добиваючися згоди іншої адміністрації, адміністрація, що пропонує змінити Плани, може також повідомити будь-яку додаткову інформацію, яка стосується запропонованих критеріїв, які повинні використовуватися, а також інші уточнення, що стосуються даних про місцевість, конкретних умов поширення тощо.

4.1.4.3 Після отримання Спеціального розділу BR IFIC, зазначеного в п. 4.1.2.8 "b" або п. 4.1.3.2, залежно від випадку, будь-яка з перерахованих у ньому адміністрацій визначає вплив запропонованої зміни цифрового Плану або аналогового Плану на свою радіомовну службу й на свої присвоєння іншим первинним наземним службам, ураховуючи, наскільки це можливо, додаткову інформацію, зазначену в п. 4.1.4.2.

4.1.4.4 Адміністрація, згоду якої необхідно отримати, може звернутися до Бюро з проханням посприяти шляхом надання додаткової інформації, що дозволить адміністрації оцінити перешкоди, спричинювані запропонованою зміною, використовуючи метод, описаний у розділі I додатка 4. Бюро надсилає цю інформацію в найоперативніший спосіб.

4.1.4.5 Адміністрація, згоду якої необхідно отримати, може безпосередньо або через Бюро надіслати свої зауваження адміністрації, що пропонує змінити Плани. У кожному випадку Бюро повинно бути поінформовано про ці зауваження.

4.1.4.6 Адміністрація, яка не може погодитись із запропонованою зміною стосовно своєї радіомовної служби, повідомляє про своє рішення з обґрунтуваннями, що стосуються її радіомовної служби, протягом 75 днів з дати публікації BR IFIC, згаданої в п. 4.1.2.8 "b" або в п. 4.1.3.2, залежно від випадку.

4.1.4.7 Адміністрація, яка не може погодитись із запропонованою зміною стосовно своїх інших первинних наземних служб, протягом 75 днів з дати публікації BR IFIC, про який ідеться в п. 4.1.2.8 "b" або в п. 4.1.3.2, залежно від випадку, надає свої обґрунтування на основі власних присвоєнь, як зазначено в п. 4.1.2.3 "a" й "b".

4.1.4.8 Через 50 днів після публікації BR IFIC, згаданого в п. 4.1.2.8 "b" або в п. 4.1.3.2, залежно від випадку, Бюро звертається з проханням до будь-якої адміністрації, яка ще не повідомила свого рішення із цього питання, повідомити про це. Після закінчення загального періоду в 75 днів з дати публікації BR IFIC Бюро негайно інформує адміністрацію, яка пропонує зміну Планів про те, що воно розіслало вище зазначені запити, і надає їй назви адміністрацій, які повідомили про свою згоду, й назви адміністрацій, які не відповіли.

4.1.4.9 Якщо адміністрація не відповіла протягом цього періоду, що становить 75 днів, уважається, що ця адміністрація не згодна із запропонованою зміною до Планів, якщо тільки не використовуються положення п. 4.1.4.10 і п. 4.1.4.11.

4.1.4.10 Після закінчення цього періоду, що становить 75 днів, адміністрація, яка пропонує змінити Плани, може попросити Бюро посприяти шляхом надіслання нагадувань адміністрації, що не відповіла, з проханням про прийняття рішення. Це прохання жодним чином не продовжує періоду у 24 місяця, згаданого в п. 4.1.5.1.

4.1.4.11 Якщо Бюро не повідомляють про рішення протягом 40 днів з дати надіслання нагадування відповідно до п. 4.1.4.10, уважається, що адміністрація, яка не повідомила про своє рішення, згодна із запропонованою зміною Планів.

4.1.4.12 Якщо наприкінці періодів, зазначених вище в п. 4.1.4.9 або 4.1.4.11, незгода зберігається, Бюро проводить будь-яке дослідження, яке може запросити як адміністрація, що пропонує внести зміни до Планів, так й адміністрації, згоду яких необхідно отримати; протягом 40 днів воно інформує їх про результати цього дослідження та надає такі рекомендації, які воно зможе запропонувати для вирішення цієї проблеми.

4.1.4.13 Адміністрація може перед застосуванням процедур, передбачених п. 4.1, або на будь-якому етапі застосування описуваної в ньому процедури запитати в Бюро сприяння без будь-якого наслідку для застосування зазначених вище періодів.

4.1.4.14 Якщо, добиваючися згоди, адміністрація вносить зміни до своєї початкової пропозиції, вона знову повинна застосовувати положення п. 4.1.

4.1.5 Завершення процедури зміни

4.1.5.1 Коли адміністрація отримала згоду всіх тих адміністрацій, назви яких опубліковано в BR IFIC, зазначеному в п. 4.1.2.8 "b" або в п. 4.1.3.2, залежно від випадку, вона повідомляє Бюро остаточно погоджені характеристики присвоєння (виділення) разом з назвами адміністрацій, з якими було досягнуто згоду. Якщо адміністрація, яка пропонує зміну, не інформує Бюро протягом 24 місяців після закінчення 75-денного періоду, зазначеного в пп. 4.1.4.6 - 4.1.4.10, запропонована зміна втрачає чинність.

4.1.5.2 Якщо зазначені вище остаточно погоджені характеристики приводять до виявлення нових причетних адміністрацій, то адміністрація, яка пропонує зміну Планів, знову застосовує положення п. 4.1 стосовно таких нових адміністрацій.

4.1.5.3 Після отримання повної інформації, згаданої в п. 4.1.5.1, Бюро протягом 30 днів публікує в Спеціальному розділі BR IFIC характеристики присвоєння (виділення) разом з назвами адміністрацій, які погодились із запропонованою зміною Планів, у тому числі нове або змінене присвоєння (виділення) залежно від випадку до Планів. Для Учасниць Угоди присвоєння (виділення), що розглядається набуває того самого статусу, що й ті, які зазначено в Планах. Однак для присвоєння в Плані, яке є результатом перетворення виділення, це присвоєння залишається відповідним виділенню, з якого його отримано, і відповідно до розділу II додатка 4.

4.1.5.4 Згоду причетної(-их) адміністрації(-ій) також може бути отримано відповідно до цієї статті на певний період часу. Присвоєння або виділення, залежно від випадку, Бюро, поінформувавши адміністрацію, виключає з Планів та (або) з МДРЧ залежно від випадку наприкінці цього періоду.

4.1.6 Анулювання присвоєння або виділення

Якщо присвоєння або виділення в Планах анулюється відповідно до або п. 4.1.1 "d", або п. 4.1.5.4 Бюро публікує цю інформацію в Спеціальному розділі BR IFIC.

У разі анулювання виділення Бюро анулює в цифровому Плані й МДРЧ усі присвоєння, які отримано із цього виділення, після того як воно поінформує адміністрацію.

4.1.7 Оновлення Планів

Бюро підтримує в оновленому стані основний примірник Планів з урахуванням усіх змін, доповнень та винятків, здійснених, відповідно до процедури цієї статті, а також періодично його публікує.

4.2 Координація присвоєнь іншим первинним наземним службам з радіомовною службою

4.2.1 Якщо адміністрація пропонує змінити характеристики існуючого присвоєння іншим первинним наземним службам або ввести в дію нове присвоєння іншим первинним наземним службам, застосовується процедура, викладена в цій статті доти, доки не буде зроблено будь-якої заяви відповідно до статті 5.

4.2.2 Початок процедури координації

4.2.2.1 Під час застосування п. 4.2.1 адміністрація добивається згоди будь-якої іншої адміністрації, радіомовна служба якої вважається причетною.

4.2.2.2 Адміністрація вважається причетною до її радіомовної служби, коли перевищуються межі, які зазначено в розділі I додатка 4.

4.2.2.3 Згоди, яку зазначено в п. 4.2.2.1, не потрібно, якщо:

a) не перевищується жодної з відповідних меж розділу I додатка 4, зазначених у п. 4.2.2.2, або

b) передбачувана зміна стосується змін технічних характеристик, які не підвищують існуючого рівня перешкод і не підвищують існуючого рівня необхідного захисту.

4.2.2.4 Адміністрація, яка пропонує нове або змінене присвоєння, подає до Бюро відповідні характеристики, які перераховано в додатку 3, в електронній формі, а також зазначає в разі необхідності назви будь-яких адміністрацій, які вже погодилися з новим або зміненим присвоєнням, яке запропоновано на основі характеристик, повідомлених Бюро.

За наявності такого прохання це повідомлення також розглядається Бюро як запит на застосування процедури, яку викладено в п. 4.2.5.3, у таких випадках:

- жодної згоди не потрібно відповідно до п. 4.2.2.3 і назви жодної з адміністрацій не включено відповідно до п. 4.2.3.2 або

- згоду всіх адміністрацій було отримано й назви жодної з адміністрацій не було виключено відповідно до п. 4.2.2.7 або не включено відповідно до п. 4.2.3.2.

4.2.2.5 Якщо надані відповідно до п. 4.2.2.4 характеристики є неповними, Бюро негайно запитує в цієї адміністрації всі необхідні роз'яснення та інформацію, якої бракує.

4.2.2.6 Після отримання повної інформації, про яку йдеться в п. 4.2.2.4 або п. 4.2.2.5 залежно від випадку Бюро протягом 40 днів:

a) визначає адміністрації, які вважаються причетними відповідно до п. 4.2.2.2;

b) публікує отримані характеристики в Спеціальному розділі BR IFIC разом з назвами відповідних адміністрацій і зазначенням тих адміністрацій, про згоду яких відповідно до п. 4.2.2.4 було повідомлено адміністрацією, яка добивається згоди;

c) інформує адміністрації, визначені відповідно до викладеного вище підпункту "a".

4.2.2.7 Адміністрація, про згоду якої було повідомлено Бюро відповідно до п. 4.2.2.4, може протягом 40 днів з дати публікації BR IFIC, про який ідеться в п. 4.2.2.6 "b", надіслати до Бюро запит про виключення її назви з опублікованого відповідно до п. 4.2.2.6 "b" списку адміністрацій, які надали свою згоду. Копію такого запиту Бюро надсилає адміністрації, яка добивається згоди. У разі виключення назви адміністрації зі списку адміністрацій, які надали свою згоду, опублікованого відповідно до п. 4.2.2.6 "b" Бюро вважає, що згоди цієї адміністрації не отримано.

4.2.3 Запит на включення до процесу отримання згоди

4.2.3.1 Будь-яка адміністрація, яка вважає, що її повинно бути включено до списку адміністрацій, які вважаються причетними, може протягом 40 днів з дати публікації BR IFIC попросити Бюро включити її назву до списку адміністрацій, які вважаються причетними, надавши для цього свої обґрунтування відповідно до критеріїв, які містяться в розділі I додатка 4.

4.2.3.2 Після одержання цього запиту Бюро розглядає це питання та якщо відповідно до п. 4.2.2.2 воно доходить висновку, що назву адміністрації повинно бути включено до списку адміністрацій, які вважаються причетними, то Бюро:

- негайно доводить це до відома адміністрації, яка добивається згоди, та адміністрації, яка надіслала запит про включення до списку адміністрацій, що вважаються причетними, а також

- публікує протягом 30 днів з дати отримання запиту назву адміністрації в додатку до Спеціального розділу BR IFIC, зазначеному в п. 4.2.2.6 "b".

Для адміністрації, назву якої було опубліковано в додатку, загальний період, який складає 75 днів, про який ідеться в пп. 4.2.4.6, 4.2.4.7, 4.2.4.8, 4.2.4.9 і 4.2.5.1, слід відраховувати від дати публікації додатка Спеціального розділу BR IFIC, згаданого вище.

Якщо Бюро визнає, що назви адміністрації не варто включати до списку адміністрацій, які вважаються причетними, воно інформує цю адміністрацію.

4.2.3.3 Адміністрація, що пропонує нове або змінене присвоєння, шляхом застосування процедури, викладеної нижче в п. 4.2.4, добивається згоди адміністрацій, від яких її не було отримано (див. також п. 4.2.2.7) і які перераховано в публікації, згаданої в п. 4.2.2.6 "b" або в п. 4.2.3.2 залежно від випадку.

4.2.3.4 Якщо було отримано згоду всіх адміністрацій і назви жодної з адміністрацій не було виключено відповідно до п. 4.2.2.7, а також назви жодної з адміністрацій не було включено відповідно п. 4.2.5.3.

4.2.4 Одержання згоди від адміністрацій, які вважаються причетними й згоду яких все ще необхідно отримати

4.2.4.1 Спеціальний розділ BR IFIC, згаданий в п. 4.2.2.6 "b" або п. 4.2.3.2, залежно від випадку є офіційним запитом про координацію, надісланим тим адміністраціям, згоду яких ще необхідно отримати.

4.2.4.2 Добиваючися згоди іншої адміністрації, адміністрація, яка пропонує нове або змінене присвоєння, може також надати будь-яку додаткову інформацію, що стосується запропонованих критеріїв, які повинні використовуватися, а також інші уточнення, які стосуються даних про місцевість, конкретні умови поширення тощо.

4.2.4.3 Після одержання Спеціального розділу BR IFIC, зазначеного в п. 4.2.2.6 "b" або в п. 4.2.3.2, залежно від випадку кожна з перерахованих у ньому адміністрацій визначає вплив запропонованого нового або зміненого присвоєння на свою радіомовну службу, ураховуючи наскільки це можливо додаткову інформацію, зазначену в п. 4.2.4.2.

4.2.4.4 Адміністрація, згоду якої необхідно отримати, може звернутися до Бюро з проханням посприяти шляхом надання додаткової інформації, яка дозволить адміністрації оцінити перешкоди, які можуть виникнути через запропоновані нові або змінені присвоєння, використовуючи метод, описаний у розділі I додатка 4. Бюро надсилає цю інформацію в найоперативніший спосіб.

4.2.4.5 Адміністрація, згоду якої необхідно отримати, може безпосередньо або через Бюро надіслати свої зауваження адміністрації, що пропонує нове або змінене присвоєння. У будь-якому разі Бюро повинно бути поінформовано про ці зауваження.

4.2.4.6 Адміністрація, яка не може погодитись із запропонованим новим або зміненим присвоєнням, протягом 75 днів з дати публікації BR IFIC, про який ідеться в п. 4.2.2.6 "b" або в п. 4.2.3.2, залежно від випадку надає свій висновок з обґрунтуваннями, які стосуються її радіомовної служби.

4.2.4.7 Через 50 днів з дати публікації BR IFIC, зазначеного в п. 4.2.2.6 "b" або в п. 4.2.3.2, залежно від випадку Бюро звертається з проханням до будь-якої адміністрації, яка ще не повідомила свого рішення із цього питання, повідомити про це. Після закінчення загального періоду, який складає 75 днів з дати публікації BR IFIC Бюро негайно інформує адміністрацію, що пропонує нове або змінене присвоєння, про те, що воно розіслало запити, які зазначено вище і надає їй назви адміністрацій, які повідомили про свою згоду, а також назви адміністрацій, які не відповіли.

4.2.4.8 Якщо адміністрація не відповіла протягом цього періоду, який складає 75 днів, уважається, що ця адміністрація не згодна із запропонованим новим або зміненим присвоєнням, якщо тільки не використовуються положення 4.2.4.9 і 4.2.4.10.

4.2.4.9 Після закінчення цього періоду, що становить 75 днів, адміністрація, яка пропонує нове або змінене присвоєння, може попросити Бюро посприяти шляхом надіслання нагадування адміністрації, яка не відповіла, з проханням про ухвалення рішення. Це прохання жодним чином не подовжує періоду, який складає 24 місяця, зазначеного в п. 4.2.5.1.

4.2.4.10 Якщо до Бюро не повідомляється про рішення протягом 40 днів з дати надіслання нагадування відповідно до п. 4.2.4.9, уважається, що адміністрація, яка не повідомила про своє рішення, згодна із запропонованим новим або зміненим присвоєнням.

4.2.4.11 Якщо наприкінці періодів, зазначених у викладених вище п. 4.2.4.8 або 4.2.4.10, незгода залишається, Бюро проводить будь-яке дослідження, яке може запитати як адміністрації, яка пропонує нове або змінене присвоєння, так й адміністрації, згоду яких необхідно отримати; протягом 40 днів воно інформує їх про результати цього дослідження і надає такі рекомендації, які можуть бути придатними для вирішення цієї проблеми.

4.2.4.12 Адміністрація може до застосування процедур, передбачених у п. 4.2, або на будь-якому етапі їхнього використання попросити в Бюро сприяння без будь-яких наслідків для застосування періодів зазначених вище.

4.2.4.13 Якщо, добиваючися згоди, адміністрація вносить зміни до своєї початкової пропозиції, вона знову повинна використовувати положення п. 4.2.

4.2.5 Завершення процедури координації

4.2.5.1 Коли адміністрація отримала згоду всіх адміністрацій, назви яких опубліковано в BR IFIC, зазначеному в п. 4.2.2.6 "b" або в п. 4.2.3.2, залежно від випадку вона повідомляє до Бюро остаточно погоджені характеристики присвоєння разом з назвами адміністрацій, з якими було досягнуто згоду. Якщо адміністрація, що пропонує нове або змінене присвоєння, не інформує Бюро протягом 24 місяців після закінчення 75-денного періоду, зазначеного в пп. 4.2.4.6 - 4.2.4.9, запропонована зміна втрачає чинність.

4.2.5.2 Якщо зазначені вище остаточно погоджені характеристики приводять до виявлення нових причетних адміністрацій, то адміністрація, яка запропонувала нове або змінене присвоєння, знову застосовує положення п. 4.2 до таких нових адміністрацій.

4.2.5.3 Після одержання повної інформації, зазначеної в п. 4.2.5.1, Бюро протягом 30 днів публікує в Спеціальному розділі BR IFIC характеристики присвоєння разом з назвами адміністрацій, які погодились із запропонованим новим або зміненим присвоєнням, у тому числі нове або змінене присвоєння до Списку.

4.2.5.4 Запропоноване нове або змінене присвоєння стає недійсним, якщо його не заявляють відповідно до статті 5 протягом 12 місяців з моменту виходу публікації, зазначеної в п. 4.2.5.3.

4.2.5.5 Згоду причетної(-их) адміністрації(-ій) також може бути отримано відповідно до цієї статті на певний період часу. Наприкінці цього періоду Бюро, поінформувавши адміністрацію, виключає відповідне присвоєння зі Списку та (або) МДРЧ залежно від випадку.

4.2.6 Оновлення Списку

Бюро підтримує в оновленому стані основний примірник Списку з урахуванням усіх змін, доповнень та винятків, здійснених відповідно до процедури цієї статті, а також періодично його публікує.

<< | >>
Законодавчий акт: Регіональна угода(*) яка стосується планування цифрової наземної радіомовної служби в Районі 1 (частинах Району 1, розташованих на захід від меридіана 170 град.сх.д. й на північ від паралелі 40 град.пд.ш., за винятком території Монголії) та в Ісламській Республіці Іран у смугах частот 174-230 МГц і 470-862 МГц " Женева, 2006 рік"{ Регіональну угоду затверджено із застереженням та заявою Постановою КМ N 750 ( 750-2010-п ) від 18.08.2010 }. Міжнародний союз електрозв'язку. 2006

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 4

- АОВЦСЄ - Всесвітній поштовий союз - Всесвітня медична асоціація - Всесвітня митна організація - Всесвітня організація інтелектуальної власності - Всесвітня організація охорони здоров'я - Всесвітня психіатрична асоціація - Всесвітня туристична організація - Гаазька конференція з міжнародного приватного права - ГУАМ - Дунайська Комісія - Економічний Союз Бенілюкс - Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) - Інтернет-корпорація з призначення доменних імен та номерів (ICANN) - Ліга арабських держав - Ліга Націй - Міжнародна асоціація академій наук (МААН) - Міжнародна асоціація органів страхового нагляду (МАОСН (IAIS)) - Міжнародна Асоціація Повітряного Транспорту (IATA) - Міжнародна гідрографічна організація (МГО) - Міжнародна комісія з цивільного стану (СІЕС) - Міжнародна конфедерація вільних профспілок - Міжнародна морська організація - Міжнародна організація виноградарства та виноробства (МОВВ) - Міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол) - Міжнародна організація міграції (МОМ) - Міжнародна організація по боротьбі з відмиванням грошей (FATF) - Міжнародна організація праці - Міжнародна організація цивільної авіації (ІКАО) - Міжнародна організація цивільної оборони (ICDO) - Міжнародна торговельна палата - Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) - Міжнародне агентство з питань відновлюваної енергії (IRENA) - Міжнародне епізоотичне бюро - Міжнародний банк реконструкції і розвитку (МБРР) - Міжнародний валютний фонд - Міжнародний військовий трибунал - Міжнародний інститут уніфікації приватного права (УНІДРУА) - Міжнародний комітет Червоного Хреста та Червоного напівмісяця - Міжнародний союз (асоціація) суддів - Міжнародний союз автомобільного транспорту - Міжнародний союз електрозв'язку - Міжнародний союз залізниць - Міжнародний союз патентної кооперації - Міжнародні правові акти ООН - Міжнародні суди - НАТО - Національна Асоціація членів комісій з регулювання комунальних підприємств - Об'єднаний інститут ядерних досліджень - Організація економічного співробітництва та розвитку - Організація об'єднаних націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) - Організація співробітництва залізничних шляхів (железных дорог) (ОСЖД) - Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО) - Рада економічної взаємодопомоги (РЕВ) - Рада з Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку (IASB) - Рада Митного Співробітництва - Світова організація торгівлі (СОТ) - Співдружність незалежних держав (СНД) - Фундаментальне міжнародне право - Чорноморське Економічне Співробітництво (ЧЕС) - Чорноморський Банк Торгівлі та Розвитку (ЧБТР) -