Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

НАКАЗ від 18.07.2018 № 1028 "Про затвердження Положення про конкурсну комісію з відбору проектів створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області та критеріїв їх оцінювання". Мінсоцполітики України. 2018

Документ актуальний на 02.08.2018
завантажити документ, актуальний на поточний час

МІНІСТЕРСТВО СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

НАКАЗ

18.07.2018  № 1028

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

23 липня 2018 р.

за № 855/32307

Про затвердження Положення про конкурсну комісію з відбору проектів створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області та критеріїв їх оцінювання

Відповідно до пунктів 7, 13 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку заходів із створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06 червня 2018 року № 454, пункту 8 Положення про Міністерство соціальної політики України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17 червня 2015 року № 423 (зі змінами), НАКАЗУЮ:

1. Затвердити такі, що додаються:

Положення про конкурсну комісію з відбору проектів створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області;

Критерії оцінювання проектів створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області.

2. Директорату розвитку ринку праці та зайнятості (Савенко О.Л.) подати цей наказ в установленому законодавством порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра Крентовську О.П.

Міністр

А.

Рева

ПОГОДЖЕНО:

Виконавчий Віце-президент

Конфедерації роботодавців України

Керівник Секретаріату

Спільного представницького органу

сторони роботодавців на національному рівні

Голова Спільного представницького органу

об’єднань профспілок

О. Мірошниченко

Р. Іллічов

Г.В. Осовий


ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказ Міністерства соціальної

політики України

18 липня 2018 року № 1028

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

23 липня 2018 р.

за № 855/32307

ПОЛОЖЕННЯ

про конкурсну комісію з відбору проектів створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області

I. Загальні положення

1. Цим Положенням визначається порядок роботи конкурсної комісії з відбору проектів створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області, які реалізовуватимуться за рахунок коштів державного бюджету (далі - конкурсна комісія).

2. Конкурсна комісія у своїй діяльності керується Конституцією і законами України, а також указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції і законів України, актами Кабінету Міністрів України і цим Положенням.

3. Завданнями конкурсної комісії є оцінювання та конкурсний відбір проектів створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області (далі - проект), поданих районними держадміністраціями, виконавчими органами міських рад, сільських, селищних рад об’єднаних територіальних громад Донецької області (далі - замовники).

4. Конкурсна комісія забезпечує:

1) розгляд поданих замовниками проектів;

2) оцінювання проектів та формування їх рейтингу;

3) відбір проектів відповідно до основних умов, визначених Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку заходів із створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 06 червня 2018 року № 454;

4) формування переліку проектів - переможців конкурсного відбору із зазначенням остаточної оцінки кожного проекту (середній бал).

IІ. Склад конкурсної комісії та права її членів

1. Конкурсна комісія утворюється в такому складі: голова, заступник голови, секретар та не менше ніж десять її членів.

Головою конкурсної комісії є державний секретар Мінсоцполітики, секретарем - працівник структурного підрозділу Міністерства, на який покладено функції виконання бюджетних програм.

2. До складу конкурсної комісії можуть входити посадові особи центральних і місцевих органів виконавчої влади (за згодою їхніх керівників), а також за згодою - народні депутати України, представники всеукраїнських асоціацій органів місцевого самоврядування, громадських організацій, наукових та інших установ.

До роботи конкурсної комісії можуть залучатися незалежні експерти (за згодою).

Роботу конкурсної комісії слід організовувати таким чином, щоб членство у ній не призводило до конфлікту інтересів, який може вплинути на об’єктивність і неупередженість прийняття рішень щодо оцінювання та конкурсного відбору проектів.

3. Персональний склад конкурсної комісії затверджується наказом Мінсоцполітики.

4. Голова конкурсної комісії керує її діяльністю, відповідає за виконання її завдань, головує на засіданнях, визначає питання, що підлягають розгляду, та періодичність засідань.

У разі відсутності голови конкурсної комісії його обов’язки виконує заступник голови.

Секретар конкурсної комісії забезпечує ведення протоколів її засідань.

У разі відсутності секретаря конкурсної комісії його обов’язки виконує один із її членів, що обирається за поданням голови або заступника голови конкурсної комісії.

5. Інформація про персональний склад конкурсної комісії розміщується на офіційному веб--сайті Мінсоцполітики не пізніше ніж через три робочі дні з дати його затвердження.

6. Члени конкурсної комісії:

1) ознайомлюються з матеріалами, поданими на розгляд конкурсній комісії;

2) проводять оцінювання поданих проектів за бальною системою відповідно до Критеріїв оцінювання проектів створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області, затверджених наказом Мінсоцполітики від 18 липня 2018 року № 1028;

3) вносять пропозиції до порядку денного засідання комісії.

IІІ. Порядок роботи конкурсної комісії

1. Формою роботи конкурсної комісії є засідання, які проводяться в міру надходження проектів, що подаються для участі в конкурсі.

2. Голова конкурсної комісії або особа, на яку покладено його обов’язки, визначає дату, час і місце проведення засідання не пізніше ніж за п’ять робочих днів до дати його проведення та інформує про це членів конкурсної комісії.

3. Проекти розміщуються на офіційних веб-сайтах Мінсоцполітики та Донецької облдержадміністрації не пізніше ніж за п’ять робочих днів до дати засідання конкурсної комісії.

4. Засідання конкурсної комісії є правоможним за умови присутності на ньому не менше ніж двох третин її складу.

5. Рішення конкурсної комісії вважається прийнятим, якщо за нього проголосувала не менше ніж половина її складу. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні.

6. Засідання конкурсної комісії веде її голова, а за його відсутності - заступник голови.

7. Інформаційне забезпечення роботи конкурсної комісії проводить Сектор з питань комунікацій, організаційне - структурний підрозділ Міністерства, на який покладено функції виконання бюджетних програм.

8. За результатами засідання конкурсної комісії складається протокол, в якому зазначаються перелік проектів - переможців конкурсного відбору, оцінкова вартість проектів, інформація про розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня або одержувачів бюджетних коштів та обсяги бюджетних асигнувань, які спрямовуватимуться на їх реалізацію. Протокол підписують головуючий на засіданні та члени комісії, які брали участь у засіданні.

Член конкурсної комісії, який не згоден із рішенням конкурсної комісії, має право викласти свою думку у письмовій формі як додаток до протоколу.

9. Рішення (протокол) конкурсної комісії про визначення переможців конкурсу оформлюється відповідним наказом Мінсоцполітики та надсилається не пізніше ніж через три робочі дні з дати його підписання Мінсоцполітики Донецькій облдержадміністрації та замовникам проектів, поданих для конкурсного відбору.

На підставі рішення (протоколу), оформленого відповідним наказом Мінсоцполітики, виділяються кошти з державного бюджету на реалізацію проектів - переможців конкурсу.

Структурний підрозділ Міністерства, на який покладено функції виконання бюджетних програм, проводить моніторинг використання бюджетних коштів, спрямованих на реалізацію проектів - переможців конкурсу, кількості створених робочих місць і працевлаштованих на них осіб щокварталу, починаючи з дати початку їх реалізації до завершення.

Державна служба зайнятості щокварталу протягом року після завершення реалізації проекту - переможця конкурсу проводить моніторинг щодо збереження зайнятості на робочих місцях, створених у межах проекту.

10. Мінсоцполітики та Донецька облдержадміністрація у триденний строк після отримання рішення конкурсної комісії, оформленого відповідним наказом Мінсоцполітики, розміщують на своїх офіційних веб-сайтах інформацію про результати конкурсу.

Генеральний директор

Директорату розвитку

ринку праці та зайнятості

О. Савенко

Про затвердження Положення про конкурсну комісію з відбору проектів створення робочих місць для відтворення та розвитку інфраструктури Донецької області та критеріїв їх оцінювання

Наказ; Мінсоцполітики України від 18.07.2018 № 1028

Прийняття від 18.07.2018

Постійна адреса:

https://xn--80aagahqwyibe8an.com/go/z0855-18

Законодавство України

станом на 04.12.2023

чинний


Публікації документа

  • Офіційний вісник України від 27.07.2018 — 2018 р., № 57, стор. 28, стаття 1999, код акта 91047/2018

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =
<< | >>

Мінсоцполітики України:

  1. НАКАЗ від 09.01.2023 № 3 "Про затвердження форми Заяви про призначення усіх видів соціальної допомоги та компенсацій". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  2. НАКАЗ від 18.01.2023 № 23 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства соціальної політики України від 29 липня 2015 року № 779". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  3. НАКАЗ від 01.02.2023 № 42 "Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 13 січня 2023 року № 16". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  4. НАКАЗ від 23.01.2023 № 27 "Про встановлення розмірів грошової компенсації вартості продуктів харчування громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, на 2023 рік". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  5. НАКАЗ від 13.01.2023 № 16 "Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 04 липня 2022 року № 190". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  6. НАКАЗ від 18.01.2023 № 24 "Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 06 серпня 2019 року № 1208". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  7. НАКАЗ від 03.02.2023 № 47 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства соціальної політики України від 22 січня 2018 року № 74". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  8. НАКАЗ від 02.02.2023 № 44/58 "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства соціальної політики України, Міністерства фінансів України від 20 квітня 2015 року № 431/447". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  9. НАКАЗ від 20.03.2023 № 105 "Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 22 лютого 2023 року № 77". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  10. НАКАЗ від 22.02.2023 № 77 "Про затвердження Правил етичної поведінки працівників апарату Міністерства соціальної політики України". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  11. НАКАЗ від 26.04.2023 № 140-Н "Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 07 квітня 2023 року № 122-Н". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  12. НАКАЗ від 07.04.2023 № 122-Н "Про затвердження Критеріїв визначення підприємств, установ і організацій, які мають важливе значення для галузі національної економіки у сфері соціального захисту населення". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  13. НАКАЗ від 03.05.2023 № 149-Н "Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 11 квітня 2023 року № 126-Н". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  14. НАКАЗ від 11.04.2023 № 126-Н "Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 28 грудня 2015 року № 1256". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  15. НАКАЗ від 24.04.2023 № 135/337 "Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України, Міністерства внутрішніх справ України від 16 листопада 2020 року № 770/810". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  16. НАКАЗ від 10.05.2023 № 157-Н "Про внесення змін до нормативно-правових актів з питань порядку надання в електронній формі інформації з реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування органам соціального захисту населення". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  17. НАКАЗ від 15.05.2023 № 159-Н "Про визнання таким, що втратив чинність, наказу Міністерства соціальної політики України від 16 січня 2017 року № 43". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  18. НАКАЗ від 01.06.2023 № 188 "Про внесення змін до наказу Міністерства соціальної політики України від 27 березня 2023 року № 109-Н". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  19. фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Національна соціальна сервісна служба України та її територіальні органи. Мінсоцполітики України. 2023 рікк
  20. НАКАЗ від 27.03.2023 № 109-Н "Про затвердження Порядку відшкодування фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію, розпорядником якої є Національна соціальна сервісна служба України та її територіальні органи, та їх Розміру". Мінсоцполітики України. 2023 рікк
- Антимонопольний комітет - Верховний Суд України - Вищий адміністративний суд України - Вищий господарський суд - Вищий спеціалізований суд - Генеральна прокуратура України - ДА електронного урядування - Державіаслужба України - Державні утворення на території України (1917-1920) - Держатомрегулювання - Держаудитслужба України - Держкомтелерадіо України - Держкордонслужба України - Держнаглядохоронпраці України - Держспецзв’язок - Держспоживстандарт України - Держстат України - Держфінпослуг України - ДКА України - Закони України - Законодавство Української РСР - Кабінет Міністрів України - Кодекси України - Конституційний Суд України - МВС України - МЗС України - Міжнародні документи, ратифіковані Верховною Радою України - Міжнародні угоди України - Мін'юст України - Мінагрополітики України - Мінекономрозвитку України - Міненерговугілля України - Мінінфраструктури України - Мінкультури України - Мінмолодьспорт України - Міноборони України - Мінприроди України - Мінрегіон України - Мінсоцполітики України - Мінфін України - МІП - МНС України - МОЗ України - МОН України - МТОТ - Нацдержслужба України - Національне агентство з питань запобігання корупції - Національне антикорупційне бюро України - Національний банк України - Нацком.енергетики - Нацкомфінпослуг - Нацрада телерадіомовлення - НКРЗІ - НКЦПФР - Основний Закон України - Пенсійний фонд України - Постанови Верховної Ради України - Президент України - РНБО України - Розпорядження Голови ВР України - Розпорядження Кабінета Міністрів України - Служба безпеки України - Служба зовнішньої розвідки - Укрдержархів - Управління державної охорони - Фонд гарант.вкладів фізич.осіб - Фонд державного майна - Фонд соцстраху по безробіттю - Фундаментальне законодавство України - Центрвиборчком України -