Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 

Розділ 1.01. Застосування Стандартних положень та умов

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

a) Будь-яка угода, що укладається Банком у зв'язку з наданням члену Банку кредиту, гарантій або інших фінансових коштів чи гарантованих членом Банку, може передбачати згоду сторін такої угоди на дотримання цих Стандартних положень і умов.

Тією мірою, якою це передбачене будь-якою такою угодою, ці Стандартні положення й умови застосовуються до неї з такою ж юридичною силою й дією, як це було б у випадку, якби вони були повністю в ній викладені. Анулювання або зміна цих Стандартних положень та умов не має юридичної сили стосовно будь-якої такої угоди, якщо це не було погоджене сторонами такої угоди.

b) У випадку, коли:

i) Кредитна угода укладається між Банком і членом Банку, посилання в цих Стандартних положеннях та умовах на "Гаранта", "Гарантійну угоду" й "Уповноваженого представника Гаранта" ігноруються;

ii) немає Проектної угоди, посилання в цих Стандартних положеннях та умовах на "Проектну угоду" ігноруються; і

iii) весь Проект виконується Позичальником, посилання в цих Стандартних положеннях та умовах на Проектну організацію ігноруються.

| >>
Законодавчий акт: Стандартні положення та умови Європейського банку реконструкції та розвитку " 1 травня 2006 року" Офіційний переклад. Європейський банк реконструкції і розвитку. 2006

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 1.01. Застосування Стандартних положень та умов