Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 1.02. Визначення

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Де б вони не використовувались у цій Угоди (у тому числі у Преамбулі й Додатках), якщо не зазначено інакше або контекст не потребує іншого, терміни, визначені в Преамбулі, мають відповідні, надані ним там значення; терміни, визначені в Стандартних положеннях та умовах ( 985_017 ) і в Кредитній угоді ( 985_011 ), мають відповідні, надані ним там значення, а наведені нижче терміни мають такі значення:

"План означає план природоохоронних заходів для природоохоронних Проекту, підготовлений та вручений Проектною заходів" організацією Банку, бо такий план природоохоронних заходів може час від часу коригуватися за попередньою письмовою згодою Банку.

"Питання означає: довкілля" a) забруднення чи захист довкілля; b) спричинення шкоди здоров'ю людини чи охорону здоров'я; c) охорону здоров'я та праці на робочих місцях; або d) будь-які викиди або речовину, що можуть спричинити шкоду будь-якій живій істоті чи довкіллю.

"Фінансовий рік" означає фінансовий рік Проектної організації, що починається 1 січня та закінчується 31 грудня кожного року.

"ГУП" означає групу управління проектом, зазначену в розділі 2.03.

"Повноважний означає заступника Голови Проектної представник організації, відповідального за Проектної співробітництво з міжнародними фінансовими організації" установами

"Соціальні означає: питання" a) стандарти праці та умови роботи згідно з відповідним законодавством; b) вплив на людей переселення чи придбання землі; c) вплив на корінне населення та інші вразливі групи; d) вплив на об'єкти культурної спадщини, у тому числі археологічні пам'ятки та місця; або e) консультації з громадськістю та інформування громадськості, у тому числі скарги від представників громадськості, про які повідомлено Проектній організації.

"Положення" означає Положення про Державну службу автомобільних доріг, затверджене Указом Президента України від 19 січня 2002 року N 50/2002 ( 50/2002 ).

<< | >>
Законодавчий акт: Проектна угода (Третій проект "Ремонт автомобільної дороги Київ-Чоп") між Державною службою автомобільних доріг України (Укравтодором) та Європейським банком реконструкції та розвитку " 19 грудня 2006 року" Офіційний переклад. Європейський банк реконструкції і розвитку. 2006

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 1.02. Визначення