Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 2.02. Інші фінансові умови Кредиту

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

a) Мінімальна сума вибірки повинна бути Є200 000 (двісті тисяч Євро) за категоріями 1 та 4, та Є50 000 (п'ятдесят тисяч Євро) за категоріями 2 та 5, як такі категорії визначені в доповненні до додатка 2 до цієї Угоди.

b) Мінімальна сума дострокової сплати - Є3 000 000 (три мільйони Євро).

c) Мінімальна сума скасування - Є3 000 000 (три мільйони Євро).

d) Днями Виплати процентів - 20 лютого й 20 серпня кожного року.

e) 1) Позичальник сплачує Кредит двадцятьма чотирма (24) рівними (або максимально рівними) піврічними внесками, строк сплати яких настає 20 лютого й 20 серпня кожного року починаючи з першого Дня погашення Кредиту 20 серпня 2010 року.

2) Незважаючи на наведене вище, у випадку, коли i) Позичальник не вибирає повної суми Кредиту до першого Дня сплати кредиту, визначеного в цьому пункті "e" розділу 2.02 й ii) Банк продовжує Останній день надання, визначений в наведеному нижче пункті "f" розділу 2.02 до дня, який випадає після такого першого Дня сплати кредиту, то сума кожної вибірки, здійсненої в (або) після першого Дня сплати кредиту, розподіляється для сплати на рівні частини в декілька Днів сплати кредиту, які випадають після дня такої вибірки (при цьому Банк корегує таким чином розподілені частини так, щоб кожного разу отримати цілі числа). Банк час від часу повідомляє Позичальнику про такі розподіли.

f) Останнім Днем надання повинний бути день, який є третьою річницею Дня набрання чинності, або такий пізніший день, який Банк може на власний розсуд призначити та повідомити Позичальника.

Якщо до Наявної суми кредиту чи будь-якої її частини застосовується Фіксована процентна ставка, й Банк відстрочує Останній день надання, Позичальник негайно сплачує Банкові таку суму Вартості зміни умов, яка буде, час від часу, письмово повідомлена Банком Позичальнику.

g) Ставка Комісії за зобов'язання становить 0,5% річних.

h) До Кредиту застосовується Змінна процентна ставка. Незважаючи на зазначене вище, Позичальник може, як альтернативу сплаті Змінної процентної ставки на всю чи будь-яку частину Кредиту, що підлягає сплаті на той момент, вибрати сплату Фіксованої процентної ставки на таку частину Кредиту відповідно до положень пункту "c" розділу 3.04 Стандартних положень та умов.

<< | >>
Законодавчий акт: Кредитна угода (Третій проект "Ремонт автомобільної дороги Київ - Чоп") між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку " 19 грудня 2006 року"{ Угоду ратифіковано Законом N 928-V ( 928-16 ) від 13.04.2007 }. Європейський банк реконструкції і розвитку. 2006

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 2.02. Інші фінансові умови Кредиту