Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 2.03 Вибірки та Спеціальний рахунок

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

(а) Позичальник може вибирати Позику в Доларах, ЄВРО, або у комбінації Доларів та ЄВРО згідно з положеннями Розділу 2.01 Кредитної угоди.

(б) Надана сума може час від часу вибиратися відповідно до положень Додаткової статті 2 Кредитної угоди на суми понесених витрат (або, якщо Банк погодиться, на суми витрат, які мають бути понесені) в розмірі (i) обгрунтованої вартості товарів, робіт та послуг, необхідних для Проекту, які мають сплачуватися з надходжень за Позикою, та (ii) початкових комісійних.

(в) Позичальник уповноважує Банк вибирати суму в Доларах, еквівалентну розмірові початкових комісійних та сплачувати собі початкові комісійні від імені Позичальника.

(г) Позичальник, у цілях Проекту, має відкрити та підтримувати Спеціальний депозитний рахунок, деномінований у Доларах США у комерційному банку, який є прийнятним для Банку, на умовах, прийнятних для Банку, включаючи відповідний захист від заліків, конфіскації або арешту.

Якщо Позичальник бажає проводити вибірки для покладення коштів на Спеціальний рахунок, або здійснення прямих платежів з нього (замість виборок у відповідності з підабзацом (а) вище), такі вибірки мають здійснюватися відповідно до положень Додаткової статті 3 Кредитної угоди.

<< | >>
Законодавчий акт: Кредитна угода (Програма інвестицій та розвитку системи водопостачання та очищення води в м. Запоріжжі) між Європейським банком реконструкції та розвитку та Державним комунальним підприємством "Водоканал"м. Запоріжжя "Дата підписання: 21.05.99 р."Дата набуття чинності: 20.12.99 р.. Європейський банк реконструкції і розвитку. 1999

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 2.03 Вибірки та Спеціальний рахунок