Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 2.03. Виборка коштів і Спеціальний Рахунок

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

(а) Доступна сума може вибиратися час від часу з положеннями Додатка 2 до цієї Кредитної угоди на витрати, що понесені (або, якщо Банк погоджується, мають бути понесені) на (і) обгрунтовану вартість товарів, робіт та послуг, необхідних для реалізації Проекту і фінансованих з суми Кредиту; та (іі) разову комісію.

(b) Позичальник вповноважує Банк вибрати суму, що дорівнює разовій комісії, та виплатити собі разову комісію від імені Позичальника.

с) Позичальник повинен відкрити і підтримувати для цілей Проекту спеціальний депозитний рахунок в доларах США в комерційному банку, який є прийнятний для Банку, відповідно до положень і умов задовольняючих Банк, включаючи відповідний захист від відшкодувань, арешту або конфіскацій.

У випадку, коли Позичальник хоче зробити виборку коштів на депозит, або прямі платежі з Спеціального Рахунку (замість виборки відповідно до пункту (а), який знаходиться вище), ці виборки повинні проводитися згідно з положеннями Додатка 4 Кредитної Угоди.

<< | >>
Законодавчий акт: Кредитна угода (Україна: Фінансування газових лічильників) між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку від 31 грудня 1997 р. " Кредитна угода"Угода (Україна: Фінансування газових лічильників) від 31 грудня 1997 р. між Україною ("Позичальник") та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку ("Банк").. Європейський банк реконструкції і розвитку. 1997

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 2.03. Виборка коштів і Спеціальний Рахунок