Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 2.04. Закупівлі

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Для цілей розділу 4.03 Стандартних положень та умов, закупівля товарів, робіт і послуг, потрібних для Проекту, та які фінансуються не за рахунок коштів Кредиту, за винятком, коли з Банком погоджено інакше, регулюється такими положеннями:

a) Товари, роботи й послуги (за винятком послуг консультантів, які включено до пункту "c" розділу 2.04) закуповуються шляхом проведення відкритих тендерів.

b) Для цілей пункту "a" розділу 2.04, процедури проведення відкритих тендерів, вибіркових тендерів, одиничних тендерів та закупівель у торговельній мережі, а також стандарти проведення місцевих тендерів викладено в розділі 3 Правил та принципів закупівлі товарів і послуг ЄБРР.

c) Консультанти, яких Проектна організація залучає до сприяння виконанню Проекту, відбираються відповідно до процедур, викладених у розділі 5 Правил та принципів закупівлі товарів і послуг ЄБРР.

d) Усі контракти підлягають попередній перевірці Банком.

<< | >>
Законодавчий акт: Проектна угода (Третій проект "Ремонт автомобільної дороги Київ-Чоп") між Державною службою автомобільних доріг України (Укравтодором) та Європейським банком реконструкції та розвитку " 19 грудня 2006 року" Офіційний переклад. Європейський банк реконструкції і розвитку. 2006

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 2.04. Закупівлі