Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 3.03. Закупівля

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Якщо Банк не погоджується на інше, для цілей розділу 4.03 Стандартних положень та умов ( 985_001 ) закупівля необхідних для Проекту товарів, робіт та послуг, що фінансуються з коштів Кредиту, регулюється такими положеннями:

a) товари, роботи та послуги (крім послуг консультантів, уключених до пункту "c" розділу 3.03) закупаються через відкритий тендер.

b) Для цілей пункту "a" розділу 3.03 процедури відкритого тендеру, викладені у розділі 3 Правил закупівель товарів та послуг ЄБРР.

c) Консультанти, які повинні бути залучені Позичальником для допомоги у виконанні Проекту відбираються відповідно до розділу 5 Правил закупівель товарів та послуг ЄБРР.

d) Усі контракти підлягають передньому перегляду відповідно до процедур, викладених у додатку до Правил закупівель товарів та послуг ЄБРР.

e) Усі технічні специфікації за контрактами повинні погоджуватись з природоохоронними стандартами, розробленими Банком.

<< | >>
Законодавчий акт: Кредитна угода " Офіційний переклад"Угода від 28 листопада 2007 між державним підприємством "Іллічівський морський торговельний порт"(далі - Позичальник) та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку (далі - Банк).. Європейський банк реконструкції і розвитку. 2007

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 3.03. Закупівля