Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 3.04. Консультанти

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

(a) Якщо з Банком не узгоджено інше, з метою сприяння втіленню Проекту Позичальник залучає або забезпечує залучення консультантів, включаючи консультантів, які сприятимуть впровадженню Частин B, C-2 та C-3 Проекту, кваліфікація, професійний досвід і технічні завдання яких задовольняють вимоги Банку, і користується їхніми послугами.

(b) Позичальник безкоштовно надає будь-яким консультантам, які допомагають Позичальникові у питаннях, що стосуються Проекту, і в діяльності Позичальника, всі засоби і підтримку, необхідні для виконання консультантами їхніх функцій, в т.ч. офісне приміщення і засоби місцевого зв'язку, а також усі документи, матеріали й іншу інформацію, що може стосуватись їхньої роботи.

<< | >>
Законодавчий акт: Кредитна угода (Кредитна лінія для розвитку малих і середніх підприємств) між Європейським банком реконструкції та розвитку та Національним банком України "Змінена та доповнена УГОДА від 16 грудня 1994 року ( 996_033 ) між ЄВРОПЕЙСЬКИМ БАНКОМ РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ ("Банк") та НАЦІОНАЛЬНИМ БАНКОМ УКРАЇНИ ("Позичальник"), із останніми змінами та доповненнями від п'ятого жовтня 1998 року." Преамбула. Європейський банк реконструкції і розвитку. 1998

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 3.04. Консультанти