Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 3.05. Консультанти

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

(а) Якщо з Банком не погоджено інакше, Позичальник наймає або забезпечує наймання, коли необхідно, і використовує консультантів із задовільною для Банку кваліфікацією, досвідом і технічним завданням, включаючи:

(i) виконання технічних специфікацій та реалізацію Проекту відповідно до Правил ЄБРР закупівлі товарів та послуг, для чого в разі необхідності наймаються консультанти;

(ii) реалізацію Програми впровадження системи управління технічним обслуговуванням колійного господарства, для чого наймаються консультанти протягом шести місяців з Дати набуття чинності.

(б) Позичальник безкоштовно забезпечує для всіх консультантів, залучених для допомоги з питань, пов'язаних з Проектом або виробничою діяльністю Позичальника, будь-які засоби та підтримку, необхідні для виконання їхніх функцій, і всі документи, матеріали та іншу інформацію, що може стосуватися їхньої роботи.

<< | >>
Законодавчий акт: Кредитна угода (Проект розвитку залізничних шляхів України) між "Укрзалізницею"та Європейським банком реконструкції та розвитку "Угода від 6 грудня 1999 р. між "Укрзалізницею", Державною адміністрацією залізничного транспорту України, 252034, м. Київ, вул. Лисенко 6, ("Позичальник") та Європейським Банком Реконструкції та Розвитку ("Банк")." Преамбула. Європейський банк реконструкції і розвитку. 1999

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 3.05. Консультанти