Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 3.06. Періодичність звітування і вимоги щодо подання звітності

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Періодичні звіти про хід Проекту, про які йдеться у Розділі 4.03(a)(iv) Стандартних положень та умов, надсилаються щоквартально, протягом 30 днів після закінчення звітного періоду, до часу завершення Проекту.

Такі звіти містять:

(a) Загальну інформацію про: (i) дійсні чи очікувані труднощі і затримки у реалізації Проекту та їх вплив на графік реалізації Проекту, а також реальні заходи, вжиті чи заплановані з метою уникнення затримок і подолання труднощів, що виникли; (ii) ключові зміни у штаті ГУП, Банків-учасників чи консультантів МСП; та (iii) фінансові звіти, що показують деталі вибірок Кредиту.

(b) Таку інформацію по Переуступлених кредитах ММП і Переуступлених кредитах МСП, відповідно: (i) затверджені, виділені, вибрані і погашені суми в рамках кожної Угоди про Переуступлені кредити за звітний квартал; (ii) огляд основних умов та положень кожної Угоди про Переуступлені кредити, укладеної протягом звітного кварталу, включаючи інформацію про Банк-учасник; (iii) стислий звіт про виконання Банками-учасниками положень Угод про Переуступлені кредити; та (iv) (стосовно лише Суб-проектів МСП) копії місячних звітів по Суб-проектах МСП і звітів про результати роботи за квартал, що мають надсилатися Позичальникові Банками-учасниками в рамках Угод про Переуступлені кредити МСП протягом відповідного кварталу.

(c) Стислий звіт про виконання Позичальником кожного окремого положення цієї Угоди.

<< | >>
Законодавчий акт: Кредитна угода (Кредитна лінія для розвитку малих і середніх підприємств) між Європейським банком реконструкції та розвитку та Національним банком України "Змінена та доповнена УГОДА від 16 грудня 1994 року ( 996_033 ) між ЄВРОПЕЙСЬКИМ БАНКОМ РЕКОНСТРУКЦІЇ ТА РОЗВИТКУ ("Банк") та НАЦІОНАЛЬНИМ БАНКОМ УКРАЇНИ ("Позичальник"), із останніми змінами та доповненнями від п'ятого жовтня 1998 року." Преамбула. Європейський банк реконструкції і розвитку. 1998

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 3.06. Періодичність звітування і вимоги щодо подання звітності