Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття II

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Виконання Проекту

Параграф 2.01. Київська міська держадміністрація заявляє про свої зобов'язання щодо досягнення цілей Проекту, викладених у Додатку 2 до Угоди про Позику ( 996_026 ), і для цього зобов'язується виконувати Проект з належною старанністю та ефективністю, використовуючи для цього відповідну практику виконання адміністративних, фінансових, природоохоронних робіт та надання комунальних послуг, а також надавати або забезпечувати у разі виникнення потреби своєчасне надання коштів, обладнання, послуг та інших ресурсів, необхідних для виконання Проекту.

Параграф 2.02.

Київська міська держадміністрація належним чином виконує всі свої зобов'язання згідно з Угодою про субкредитування. За винятком випадків, відповідно узгоджених з Банком, Київська міська держадміністрація не вдається до будь-яких дій і не сприятиме будь-яким діям, які могли б спричинити зміну, відміну, передачу або відмову від Угоди про субкредитування чи якихось її положень.

Параграф 2.03. Крім випадків, коли Банк обумовить інше, закупки товарів, необхідних для Частини A.1(a) Проекту, та аудиторських послуг, необхідних для Частини B.1(b) Проекту, фінансування яких передбачається за рахунок коштів Позики, здійснюються відповідно до положень Додатка до цієї Угоди про виконання Проекту.

Параграф 2.04. Київська міська держадміністрація виконує зобов'язання, викладені у Параграфах 9.04, 9.05, 9.06, 9.07, 9.08 та 9.09 документа "Загальні умови" (стосовно, відповідно, страхування, використання товарів та послуг, планів та графіків, документації та звітів, технічного обслуговування, придбання землі) по відношенню до Частин A Проекту.

Параграф 2.05.

(a) До завершення Проекту Київська міська держадміністрація забезпечує функціонування ГВП як окремої юридичної особи з функціями та зобов'язаннями, погодженими з Банком.

(b) Київська міська держадміністрація забезпечує, що упродовж усього часу (i) на чолі ГВП стоятиме досвідчений директор Проекту, (ii) ГВП матиме належно укомплектований штат і (iii) при потребі, ГВП отримуватиме допомогу з боку консультантів, причому їхні кваліфікація, досвід роботи та технічні завдання мають задовольняти Банк.

Параграф 2.06. (a) Київська міська держадміністрація на прохання Банку обмінюється думками з приводу стану виконання Проекту, виконання своїх зобов'язань за цією Угодою та Угодою про субкредитування, а також стосовно інших питань, що відносяться до використання Позики.

(b) Київська міська держадміністрація негайно повідомляє Банк про будь-які обставини, що стають на перешкоді або загрожують здійсненню цілей Позики або виконанню Київською міською держадміністрацією своїх зобов'язань за цією Угодою про проект та Угодою про субкредитування.

Параграф 2.07. Київська міська держадміністрація:

(a) дотримується політики та процедурних правил, які надають йому можливість постійно здійснювати оперативний контроль та оцінку, згідно з показниками, узгодженими між Позичальником та Банком, виконання Проекту та досягненням цілей Проекту;

(b) готує згідно з технічним завданням, задовільним для Банку, і надсилає до Банку 31 грудня 2001 року - або близько цієї дати - звіт, який підсумовує результати оперативного контролю та оцінки роботи, спрямованої на виконання Проекту, згідно з пунктом (a) цього Параграфа, за станом на дату складання зазначеного звіту, а також який містить рекомендовані заходи, спрямовані на забезпечення виконання Проекту та досягнення цілей Проекту протягом періоду після дати складання звіту, а також

(c) розглядає разом з Банком до 31 березня 2002 року, або пізніше за узгодженням з Банком, звіт, зазначений в пункті (b) цього Параграфа, після чого здійснює всі заходи, необхідні для успішного завершення виконання Проекту та досягнення цілей Проекту, на основі висновків та рекомендацій зазначеного звіту, а також з урахуванням точки зору Банку.

Параграф 2.08.

Виходячи з положень Параграфа 9.07 документа "Загальні умови", але не обмежуючись ними, Київська міська держадміністрація:

(i) готує відповідно до керівних положень, прийнятних для Банку, і надає Банку не пізніше ніж через шість (6) місяців після Заключної дати, або пізніше, згідно з домовленістю між Банком та Київською міською держадміністрацією, план заходів, спрямованих на забезпечення енергоефективності по Проекту, а також

(ii) забезпечує Банку відповідну можливість обмінюватися думками з Київською міською держадміністрацією стосовно зазначеного плану.

<< | >>
Законодавчий акт: Угода про виконання Проекту (Проект енергозбереження в адміністративних і громадських будівлях м. Києва) між Міжнародним банком реконструкції та розвитку та Київською міською державною адміністрацією від 25 квітня 2000 р. " Номер Позики 4534 UA"Угода від 25 квітня 2000 року між Міжнародним банком реконструкції та розвитку (далі - Банк) та Київською міською державною адміністрацією (далі - Київська міська держадміністрація).. Міжнародний банк реконструкції і розвитку (МБРР). 2000

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття II

- АОВЦСЄ - Всесвітній поштовий союз - Всесвітня медична асоціація - Всесвітня митна організація - Всесвітня організація інтелектуальної власності - Всесвітня організація охорони здоров'я - Всесвітня психіатрична асоціація - Всесвітня туристична організація - Гаазька конференція з міжнародного приватного права - ГУАМ - Дунайська Комісія - Економічний Союз Бенілюкс - Європейська організація з безпеки аеронавігації (Євроконтроль) - Інтернет-корпорація з призначення доменних імен та номерів (ICANN) - Ліга арабських держав - Ліга Націй - Міжнародна асоціація академій наук (МААН) - Міжнародна асоціація органів страхового нагляду (МАОСН (IAIS)) - Міжнародна Асоціація Повітряного Транспорту (IATA) - Міжнародна гідрографічна організація (МГО) - Міжнародна комісія з цивільного стану (СІЕС) - Міжнародна конфедерація вільних профспілок - Міжнародна морська організація - Міжнародна організація виноградарства та виноробства (МОВВ) - Міжнародна організація кримінальної поліції (Інтерпол) - Міжнародна організація міграції (МОМ) - Міжнародна організація по боротьбі з відмиванням грошей (FATF) - Міжнародна організація праці - Міжнародна організація цивільної авіації (ІКАО) - Міжнародна організація цивільної оборони (ICDO) - Міжнародна торговельна палата - Міжнародне агентство з атомної енергії (МАГАТЕ) - Міжнародне агентство з питань відновлюваної енергії (IRENA) - Міжнародне епізоотичне бюро - Міжнародний банк реконструкції і розвитку (МБРР) - Міжнародний валютний фонд - Міжнародний військовий трибунал - Міжнародний інститут уніфікації приватного права (УНІДРУА) - Міжнародний комітет Червоного Хреста та Червоного напівмісяця - Міжнародний союз (асоціація) суддів - Міжнародний союз автомобільного транспорту - Міжнародний союз електрозв'язку - Міжнародний союз залізниць - Міжнародний союз патентної кооперації - Міжнародні правові акти ООН - Міжнародні суди - НАТО - Національна Асоціація членів комісій з регулювання комунальних підприємств - Об'єднаний інститут ядерних досліджень - Організація економічного співробітництва та розвитку - Організація об'єднаних націй з питань освіти, науки та культури (ЮНЕСКО) - Організація співробітництва залізничних шляхів (железных дорог) (ОСЖД) - Північна Екологічна Фінансова Корпорація (НЕФКО) - Рада економічної взаємодопомоги (РЕВ) - Рада з Міжнародних стандартів бухгалтерського обліку (IASB) - Рада Митного Співробітництва - Світова організація торгівлі (СОТ) - Співдружність незалежних держав (СНД) - Фундаментальне міжнародне право - Чорноморське Економічне Співробітництво (ЧЕС) - Чорноморський Банк Торгівлі та Розвитку (ЧБТР) -