Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 11a

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Будь-яка третя країна може стати Договірною стороною цієї Конвенції, якщо її було запрошено з боку депозитарію Конвенції після ухвалення рішення Об'єднаним комітетом.

2.

Третя країна, що отримала запрошення стати Договірною стороною цієї Конвенції, приєднується до неї шляхом подання до Генерального секретаріату Ради Європейських співтовариств документа про приєднання. До зазначеного документа додається переклад тексту Конвенції на офіційну мову (мови) країни, що приєднується.

3. Приєднання набирає чинності в перший день другого місяця, що наступає за днем подання документа про приєднання.

4. Депозитарій повідомляє всі Договірні сторони про дату подання документа про приєднання та про дату набрання чинності такого приєднання.

5. Рекомендації та рішення Об'єднаного комітету, зазначені в частинах 2 і 3 Статті 11, прийняті в упродовж проміжку часу між датою, зазначеною в частині 1 цієї Статті, і датою набрання чинності приєднанням, також направляються запрошеній третій країні через Генеральний секретаріат Ради Європейських співтовариств.

Декларація про прийняття таких актів включається або в документ про приєднання або в окремий документ, що подається до Генерального секретаріату Ради Європейських співтовариств протягом шести місяців після дати зазначеного направлення. Якщо декларація не подається на зберігання протягом зазначеного строку, приєднання вважається недійсним. (6)

_______________ (6) Рек. 1/93-L 36/96

Загальні та прикінцеві положення

<< | >>
Законодавчий акт: Конвенція про спрощення формальностей у торгівлі товарами (1), (2) "_______________ (1) Конвенція укладена між Європейським економічним співтовариством та Республікою Австрія, Республікою Фінляндія, Республікою Ісландія, Королівством Норвегія, Королівством Швеція й Швейцарською Конфедерацією про спрощення формальностей у торгівлі товарами. Офіційний вісник L 134/87, 22.05.1987, с. 2-77."(2) Консолідований текст станом на 25.06.2003. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 2003

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 11a