Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 3

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Форми заповнюються відповідно до Пояснень, наведених у Доповненні 3.

2. У випадках, коли формальності виконуються з використанням державних або приватних комп'ютерних систем, компетентні органи дозволяють особам на їхнє прохання заміняти власноручний підпис рівнозначною технічною дією, яка може бути заснована на використанні кодів, коли це можливо, і яка має ті ж юридичні наслідки, що й власноручний підпис.

Така можливість надається тільки за умови виконання технічних і адміністративних вимог, установлених компетентними органами.

3. У випадках, коли формальності виконуються з використанням державних або приватних комп'ютерних систем, які також роздруковують декларації, компетентні органи можуть передбачити пряме засвідчення цими системами декларацій, відтворених таким чином, замість ручного або механічного відбитка печатки митного органа й підпису вповноваженої посадової особи.

Використання єдиного документа

<< | >>
Законодавчий акт: Конвенція про спрощення формальностей у торгівлі товарами (1), (2) "_______________ (1) Конвенція укладена між Європейським економічним співтовариством та Республікою Австрія, Республікою Фінляндія, Республікою Ісландія, Королівством Норвегія, Королівством Швеція й Швейцарською Конфедерацією про спрощення формальностей у торгівлі товарами. Офіційний вісник L 134/87, 22.05.1987, с. 2-77."(2) Консолідований текст станом на 25.06.2003. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 2003

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 3