Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 9

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Акцизний податок на вино, який встановлюється державами-членами базується на кількості гектолітрів кінцевого продукту.

2. За виключенням положень пунктів 3 та 4, держави-члени застосовують однакову ставку акцизного збору до всіх продуктів, що підпадають під оподаткування неігристого вина.

Подібно держави-члени застосовують однакову ставку акцизного податку до продуктів, які оподатковуються як ігристе вино. Вони можуть застосовувати однакову ставку податку як на неігристе, так і на ігристе вино.

3. Держави-члени можуть застосовувати зменшені ставки акцизного податку до будь-якого типу неігристого вина та ігристого вина з фактичною алкогольною міцністю, що не перевищує 8,5% об.

4. Держави-члени, які станом на 1 січня 1992 року застосовували до неігристих вин ставку податку, вищу за ту, яка визначена у другому абзаці Статті 8 (1), можуть продовжувати застосування такої ставки. Така вища ставка не може перевищувати стандартну національну ставку, яка застосовується до проміжних продуктів.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 92/83/ЄЕС "Про гармонізацію структур акцизних зборів на алкоголь та алкогольні напої" від 19 жовтня 1992 року "РАДА ЄВРОПЕЙСЬКИХ СПІВТОВАРИСТВ,"Враховуючи Договір про заснування Європейського Економічного Співтовариства ( 994_017 ) та, зокрема, статтю 99 Договору,. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 9