Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 8

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Передача в ефір та публічне сповіщення

1. Держави-члени надають виконавцям виняткове право дозволяти або забороняти передачу в ефір за допомогою радіозасобів передачі та публічного повідомлення своїх виконань, крім тих випадків, коли виконання самі по собі вже є трансляціями або зроблені з фіксації.

2.

Держави-члени забезпечують право гарантування того, що разова справедлива винагорода сплачується користувачем, якщо фонограма, створена з комерційною метою репрографічне відтворення такої фонограми, використовується для передачі в ефір за допомогою радіозасобів трансляції або для будь-якого публічного сповіщення, та гарантування того, що ця винагорода розподіляється між відповідними виконавцями та виробниками фонограм. У випадку відсутності угоди між виконавцями та виробниками фонограм, умови щодо розподілу цієї винагороди між ними складають держави-члени.

3. Держави-члени передбачають для організацій мовлення виняткове право дозволяти або забороняти ретрансляцію їхніх передач за допомогою радіозв'язку, а також і публічне сповіщення цих передач, якщо така передача зроблена в місцях доступних до публіки без сплати вхідного збору.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 92/100/ЄЕС "Щодо права на прокат та права на отримання рентної плати та деяких прав, пов'язаних з авторським правом в галузі інтелектуальної власності" від 19 листопада 1992 року "РАДА ЄВРОПЕЙСЬКИХ СПІВТОВАРИСТВ,"беручи до уваги Договір про утворення Європейського Економічного Співтовариства ( 994_017 ) і, зокрема, статті 57 (2), 66 та 100a цього Договору,. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 8