Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 5

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Товари, зазначені у статті 3 (1), підлягають акцизному збору під час їхнього виробництва у межах території Співтовариства, як визначено у статті 2, або їхнього ввезення на цю територію.

Термін "ввезення товару, що підлягає акцизному збору" означає ввезення товару на територію Співтовариства, включаючи ввезення такого товару з території, про яку йдеться у статті 2 (1), (2) та (3) або з Нормандських островів.

Однак, якщо певний товар (виріб) підпадає під митну процедуру Співтовариства, при ввезенні його на територію Співтовариства ввезення розглядається як таке, що відбулося, коли цей товар пройшов митну процедуру Співтовариства.

2. Не завдаючи шкоди для національних положень та положень Співтовариства стосовно митних справ, якщо товари, що підлягають акцизному збору, надходять або направляються у треті країни за митними процедурами Співтовариства, іншими, ніж поставки для вільного обігу або переміщення до вільних зон чи вільних складів, акцизний збір на такі товари вважається призупиненим.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 92/12/ЄЕС "Про загальні положення стосовно виробів (товарів), що підлягають акцизному збору, а також утримання, переміщення та контролю таких виробів" від 25 лютого 1992 року "Зміни та доповнення:"Доповнено 392L0108 (OJ L 390 31.12.92 p. 124). Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 5