Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 6

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Акцизний збір стає сплаченим під час випуску для споживання або при фіксації нестачі, що підпадають під акцизний збір згідно з положеннями статті 14 (3).

Випуск товарів для споживання, що обкладаються акцизним збором означає:

(a) будь-яке відправлення, включаючи нерегулярне відправлення, від домовленості про податкове призупинення;

(b) будь-яке виробництво, включаючи нерегулярне виробництво, таких товарів поза межами дії домовленості про податкове призупинення;

(c) будь-яке ввезення таких товарів, включаючи нерегулярне ввезення, якщо такі товари не підпали під дію домовленостей про податкове призупинення.

2. Умови обчислення податку та ставки акцизного збору, що повинні бути прийняти, є такими, які чинні на дату, коли такий збір стає плаченим у державі-члені, де має місце випуск товарів для споживання або фіксація нестачі. Акцизний збір встановлюється та збирається у відповідності до процедури, яка встановлюється кожною державою-членом, розуміючи, що держави-члени застосовують такі самі процедури збору податку до національних товарів, як і до товарів з інших держав-членів.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 92/12/ЄЕС "Про загальні положення стосовно виробів (товарів), що підлягають акцизному збору, а також утримання, переміщення та контролю таких виробів" від 25 лютого 1992 року "Зміни та доповнення:"Доповнено 392L0108 (OJ L 390 31.12.92 p. 124). Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 6