Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 21

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Не завдаючи шкоди положенням статті 6 (1), держави-члени можуть вимагати, щоб товари, випущені для споживання на їхній території, мали податкові відмітки або національні знаки ідентифікації, що використовуються для фіскальних цілей.

2.

Від будь-якої держави-члена, яка вимагає використання податкових відміток або національних знаків ідентифікації, зазначених у пункті 1, може вимагатися їхнє надання уповноваженим управляючим складами інших держав-членів. Однак, кожна держава-член може вимагати, щоб фіскальні знаки були доступні податковому представнику, уповноваженому податковими органами такої держави-члена.

Держави-члени забезпечують, щоб процедура, яка стосується таких знаків, не створювала перешкод для вільного руху товарів, що підлягають сплаті акцизного збору.

3. Податкові відмітки або ідентифікаційні знаки, у значенні положень пункту 1, є дійсними у державі-члені, яка їх видає.

Однак, між державами-членами можуть існувати домовленості про взаємне визнання таких знаків.

4. Нафтопродукти можуть зберігатися, транспортуватися або використовуватися в Ірландії в інших, ніж цистерни, засобах, що перевозяться автодорожніми транспортними засобами, дозволених для використання неякісного палива тільки у разі їхньої відповідності вимогам контролю та відміткам цієї держави.

5. Рух товарів у межах Співтовариства, які мають податкові відмітки та національні знаки ідентифікації держави-члена у значенні пункту 1 та призначені для продажу у цій державі-члені та знаходяться на території іншої держави-члена, відбувається за наявності супроводжуючих документів, передбачених положеннями статті 18 (1) та (3) або у випадках, передбачених положеннями статті 5 (2).

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 92/12/ЄЕС "Про загальні положення стосовно виробів (товарів), що підлягають акцизному збору, а також утримання, переміщення та контролю таких виробів" від 25 лютого 1992 року "Зміни та доповнення:"Доповнено 392L0108 (OJ L 390 31.12.92 p. 124). Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1992

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 21