Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 9

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Держави-члени призначають одного або більше компетентних органів влади і повідомляють Комісію щодо призначення таких органів, надаючи подробиці будь-якого розподілу повноважень серед них.

Держави-члени також гарантують, що ця Директива застосовується.

2. Держави-члени гарантують, що компетентні органи влади мають необхідні повноваження для виконання своїх задач.

3. Коли певні вимоги цієї Директиви не відповідають діяльності підприємства або обставинам, компетентні органи влади гарантують, що зроблені відповідні зміни щодо таких вимог.

4. Компетентні органи влади можуть дозволити опустити певну інформацію з піврічного звіту, яка зумовлена в цій Директиві, якщо вони вважають, що розкриття такої інформації буде суперечити суспільному інтересу або серйозно шкодити підприємству, за умови, що в останньому випадку таке опущення не призведе громадян до помилки щодо фактів і обставин, знання яких необхідно для оцінки обговорюваних акцій.

Підприємство або його представники відповідають за вірність і відповідність фактів, на яких базується будь-яка заява про таке звільнення.

5. Абзаци 3 і 4 також стосуються більш суворих або додаткових зобов'язань, що накладаються у відповідності зі Статтею 3.

6. Якщо підприємство, яке підпорядковане закону Держави - не члена, опубліковує піврічний звіт в Державі - не члені, компетентні органи можуть надати йому повноваження опублікувати звіт замість піврічного звіту, передбаченого в цій Директиві, за умови, що надана інформація є еквівалентною тій, що випливала б із застосування цієї Директиви.

7. Ця Директива не повинна впливати на зобов'язання компетентних органів влади, що керуватимуться виключно національним законодавством.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива 82/121/ЄЕС Ради Європейських Співтовариств "з інформації, що регулярно опубліковується підприємствами, акції яких внесені до офіційного реєстру фондових бірж" 15 лютого 1982 року. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1982

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 9