Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 14. Заключні положення

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Держави-члени повинні до 1 січня 1995 року ввести в дію закони, постанови та адміністративні положення, які мають відповідати цій Директиві. Вони також повинні негайно проінформувати про це Комісію.

В момент затвердження цих заходів державою-членом, вони повинні містити посилання на цю Директиву або супроводжуватися таким посиланням в час їх офіційного опублікування. Методи здійснення такого посилання повинні встановлюватися державами-членами.

2. Держави-члени повинні надати Комісії положення національного законодавства, які вони затвердили у сфері, що охоплюється дією цієї Директиви.

3. Комісія повинна не пізніше ніж 1 січня 2000 року подати до Європейського Парламенту, Ради та Комітету з економічних та соціальних питань звіт про застосування цієї Директиви та, при необхідності, надати пропозиції щодо її адаптації для використання в розробках аудіо та аудіовізуального сектора.

<< | >>
Законодавчий акт: Директива Ради 93/83/ЄЕС "Про координацію деяких положень авторського права і суміжних прав при застосуванні їх до супутникового мовлення і кабельної ретрансляції" від 27 вересня 1993 року "РАДА ЄВРОПЕЙСЬКОГО СПІВТОВАРИСТВА,"Враховуючи Угоду, укладену Європейським Економічним Співтовариством ( 994_017 ) та, зокрема, на її Статті 57(2) та 66,. Європейське економічне співтовариство (ЄЕС). 1993

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 14. Заключні положення