Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Розділ 9. Діяльність без належного визначення: 90. Діяльність без належного визначення.

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Доповнення 2

Додаткове забезпечення чи пільги

Частина II. Медична допомога

1. Амбулаторна медична допомога, що надається лікарями загального профілю та лікарями-спеціалістами поза межами лікарень, включаючи допомогу удома, без обмеження її тривалості, за умови, що бенефіціарій чи його годувальник може мати сплачувати до 25 відсотків витрат на отриману допомогу.

2.

Основні лікарські засоби без обмеження тривалості, за умови, що бенефіціарій чи його годувальник може мати сплачувати до 25 відсотків витрат на отриману допомогу.

3. Лікування у лікарні, включаючи госпіталізацію, допомогу лікарів загального профілю чи лікарів-спеціалістів, у разі необхідності, а також усі допоміжні послуги, які необхідні стосовно визначених захворювань, що вимагають тривалої допомоги, включаючи туберкульоз, - упродовж періоду, який не може обмежуватися менше ніж 52 тижнями у кожному випадку.

4. Лікувальна стоматологічна допомога, за умови, що бенефіціарій чи його годувальник може мати сплачувати до однієї третини витрат на отриману допомогу.

5. Якщо відшкодування витрат здійснюється у вигляді фіксованої суми стосовно кожного випадку лікування чи рецепту на лікарські засоби, загальна сума таких платежів, здійснених усіма захищеними особами стосовно будь-якого із видів допомоги, зазначених у пунктах 1, 2 або 4 вище, не перевищує встановленої процентної частки від загальних витрат на такий вид допомоги упродовж даного періоду.

Частина III. Допомога по хворобі

6. Допомога по хворобі у розмірі, зазначеному у статті 16 цього Кодексу, тривалістю, яка не може обмежуватися менше ніж 52 тижнями у кожному випадку.

Частина IV.

Допомога по безробіттю

7. Допомога по безробіттю у розмірі, зазначеному у статті 22 цього Кодексу, тривалістю, яка не може обмежуватися менше ніж 21 тижнем упродовж одного дванадцятимісячного періоду.

Частина V. Допомога по старості

8. Допомога по старості у розмірі принаймні 50 відсотків допомоги, зазначеної у статті 28:

a) згідно із пунктом 2 статті 29 або, якщо допомога, зазначена у статті 28, зумовлюється цензом осілості та якщо відповідна Договірна Сторона не застосовує пункт 3 статті 29, - після десяти років проживання; та

b) згідно із пунктом 5 статті 29, - залежно від умов, визначених стосовно попередньої економічної діяльності захищеної особи.

Частина VII. Допомога сім'ям із дітьми

9. Грошова допомога сім'ям із дітьми у вигляді періодичних грошових виплат - поки дитина, яка має право на таку допомогу і яка продовжує набувати освіту, не досягне визначеного віку, що не може бути менше 16 років.

Частина VIII. Допомога по вагітності та родах

10. Надання допомоги по вагітності та родах без урахування строку набуття права на таку допомогу.

Частина IX. Допомога по інвалідності

11. Допомога по інвалідності у розмірі принаймні 50 відсотків допомоги, зазначеної у статті 56:

a) згідно із пунктом 2 статті 57 або, якщо допомога, зазначена у статті 56, зумовлюється цензом осілості та якщо відповідна Договірна Сторона не застосовує пункт 3 статті 57, - після п'яти років проживання; та

b) захищеній особі, яка лише через свій похилий вік на час набрання чинності положеннями, що дозволяють застосовувати цю частину, не задовольняла умовам, визначеним відповідно до пункту 2 статті 57, з урахуванням умов, визначених стосовно попередньої економічної діяльності захищеної особи.

Частина X. Допомога в разі смерті годувальника

12.

Допомога в разі смерті годувальника у розмірі принаймні 50 відсотків допомоги, зазначеної у статті 62:

a) згідно із пунктом 2 статті 63 або, якщо допомога, зазначена у статті 62, зумовлюється цензом осілості та якщо відповідна Договірна Сторона не застосовує пункт 3 статті 63, - після п'яти років проживання; та

b) захищеним особам, годувальники яких не задовольняли умовам, визначеним відповідно до пункту 2 статті 63, лише через їхній похилий вік на час набрання чинності положеннями, що дозволяють застосовувати цю частину, з урахуванням умов, визначених стосовно попередньої економічної діяльності годувальника.

Частини II, III або X

13. Допомога на поховання у розмірі:

i) двадцятикратного щоденного попереднього заробітку захищеної особи, який використовується чи міг би використовуватися для обчислення допомоги в разі смерті годувальника або допомоги по хворобі, залежно від обставин, за умови, що загальний розмір допомоги не перевищує двадцятикратного щоденного заробітку кваліфікованого робітника чоловічої статі, визначеного відповідно до положень статті 65; або

ii) двадцятикратного щоденного заробітку пересічного повнолітнього некваліфікованого робітника чоловічої статі, визначеного відповідно до положень статті 66.

European Treaty Series/48

Збірка договорів Ради Європи Парламентське видавництво, Київ - 2000

<< |
Законодавчий акт: Європейський кодекс соціального забезпечення " Страсбург, 16 квітня 1964 року" Статус Кодексу див. ( 994_831 ). Європейський Союз. 1964

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Розділ 9. Діяльність без належного визначення: 90. Діяльність без належного визначення.