Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 22

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Справа, визначена статтею 18 Договору про ЄСАЕ ( 994_027 ), виноситься на розгляд Суду після апеляції, яка подана на адресу Секретаря.

В апеляції повинні бути зазначені ім'я та адреса місця постійного проживання заявника та відомості про особу, яка її підписала, посилання на рішення, проти якого подається апеляція, імена відповідачів, предмет спору, подання та стислий виклад підстав, на яких базується апеляція.

Апеляція повинна супроводжуватися завіреною копією рішення Арбітражної Комісії, яке оспорюється.

Якщо Суд відмовляє в апеляції, рішення Арбітражної Комісії вважається остаточним.

Якщо Суд скасовує рішення Арбітражної Комісії, справа при потребі може бути переглянута в Арбітражній Комісії, за ініціативою однієї з сторін у справі. Остання у своїх рішеннях діє відповідно до будь-яких рішень з питань права, які були прийняті Судом.

<< | >>
Законодавчий акт: Ніццький договір про внесення змін та доповнень до Договору про Європейський Союз, Договорів про заснування Європейських Співтовариств та деяких пов'язаних з ними актів (2001/C80/01) "Статус Договору див. ( 994_532 )" { Консолідовані версії Договору про Європейський Союз та Договору про функціонування Європейського Союзу з протоколами та деклараціями станом на 30.03.2010 див. в ( 994_b06 ) }. Європейський Союз. 2001

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 22