Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 49

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Члени Суду першої інстанції можуть бути запрошені для виконання функцій Генерального адвоката.

Це повинні бути обов'язки Генерального адвоката, пов'язані зі здійсненням неупередженої та незалежної робити під час відкритого судового засідання, підготовкою зважених подань з певних справ, які винесені на розгляд Суду першої інстанції для того, щоб допомагати Суду першої інстанції у виконанні завдань, які на нього покладені.

Критерії обирання таких справ так само, як і визначення Генеральних адвокатів зазначаються в Правилах процедури Суду першої інстанції.

Член суду, якого запрошено виконувати функції Генерального адвоката у справі, може не брати участі у винесенні рішення щодо цієї справи.

<< | >>
Законодавчий акт: Ніццький договір про внесення змін та доповнень до Договору про Європейський Союз, Договорів про заснування Європейських Співтовариств та деяких пов'язаних з ними актів (2001/C80/01) "Статус Договору див. ( 994_532 )" { Консолідовані версії Договору про Європейський Союз та Договору про функціонування Європейського Союзу з протоколами та деклараціями станом на 30.03.2010 див. в ( 994_b06 ) }. Європейський Союз. 2001

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 49