Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття IX

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Окрім зняття з озброєння згідно з положеннями статті VIII, бойові танки, бойові броньовані машини, артилерія, бойові літаки та ударні гелікоптери в межах району застосування знімаються з озброєння лише шляхом списання, за тієї умови, що:

(A) такі звичайні озброєння і техніка, обмежувані Договором, які списані та чекають на утилізацію не більше ніж у восьми місцях, що повідомляються як оголошені місця згідно з Протоколом про обмін інформацією та позначаються в таких повідомленнях як райони наявності списаних звичайних озброєнь і техніки, обмежуваних Договором.

Якщо місця, де є списані звичайні озброєння і техніка, обмежувані Договором, містять також будь-які інші звичайні озброєння і техніку, що підпадають під дію цього Договору, списані звичайні озброєння і техніка, обмежувані Договором, відзначаються окремо; та

(B) кількості таких списаних звичайних озброєнь і техніки, обмежуваних Договором, не перевищують, щодо будь-якої окремої Держави-учасниці, одного відсотка від її повідомленої наявності звичайних озброєнь і техніки, обмежуваних Договором, або загальної кількості у 250 одиниць, залежно від того, що більше, з якої не більше ніж 200 одиниць становлять бойові танки, бойові броньовані машини та артилерійські одиниці і не більше ніж 50 одиниць становлять ударні гелікоптери та бойові літаки.

2. Повідомлення про списання включає кількість і тип списаних звичайних озброєнь і техніки, обмежуваних Договором, місце списання і надається всім іншим Державам-учасницям згідно з підпунктом (B) пункту 1 розділу IX Протоколу про обмін інформацією.

<< | >>
Законодавчий акт: Договір про звичайні збройні сили в Європі (укр/рос) "( Договір ратифіковано Постановою ВР N 2526-XII ( 2526-12 ) від 01.07.92 )" ( Зміни до Договору див. в Угоді ( 994_063 ) від 19.11.99 ). Європейський Союз. 1990

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття IX