Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття XV

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. З метою забезпечення контролю за дотриманням положень цього Договору Держава-учасниця має право використовувати на додаток до процедур, згаданих у статті XIV, наявні національні або багатонаціональні технічні засоби контролю таким чином, щоб це відповідало загальновизнаним принципам міжнародного права.

2.

Держава-учасниця не перешкоджає національним або багатонаціональним технічним засобам контролю іншої Держави-учасниці, яка виконує свої функції згідно з пунктом 1 цієї статті.

3. Держава-учасниця не вживає заходів маскування, які ускладнюють здійснення контролю за дотриманням положень цього Договору за допомогою національних або багатонаціональних технічних засобів контролю іншої Держави-учасниці, які виконують свої функції згідно з пунктом 1 цієї статті. Це зобов'язання не поширюється на практику укриття чи маскування, пов'язану із звичайним процесом навчання, обслуговування чи експлуатації з використанням звичайних озброєнь і техніки, обмежуваних Договором.

<< | >>
Законодавчий акт: Договір про звичайні збройні сили в Європі (укр/рос) "( Договір ратифіковано Постановою ВР N 2526-XII ( 2526-12 ) від 01.07.92 )" ( Зміни до Договору див. в Угоді ( 994_063 ) від 19.11.99 ). Європейський Союз. 1990

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття XV