Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 36

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Підписання та набрання чинності

1. Цю Конвенцію відкрито для підписання державами - членами Ради Європи і державами, які не є членами Ради, але які брали участь у її розробці.

Ці держави можуть висловити свою згоду на обов'язковість для них Конвенції шляхом:

a) підписання без застереження щодо ратифікації, прийняття чи затвердження; або

b) підписання з умовою ратифікації, прийняття чи затвердження з подальшою ратифікацією, прийняттям чи затвердженням.

2. Ратифікаційні грамоти або документи про прийняття чи затвердження здаються на зберігання Генеральному секретарю Ради Європи.

3. Ця Конвенція набирає чинності в перший день місяця, що настає після закінчення тримісячного періоду від дати, на яку три держави, принаймні дві з яких є членами Ради Європи, висловили свою згоду на обов'язковість для них цієї Конвенції відповідно до положень пункту 1.

4. Стосовно будь-якої держави, яка підписала цю Конвенцію і яка висловлюватиме свою згоду на обов'язковість для неї цієї Конвенції після набрання нею чинності, Конвенція набирає чинності в перший день місяця, що настає після закінчення тримісячного періоду від дати висловлення згоди на обов'язковість для неї цієї Конвенції відповідно до положень пункту 1.

<< | >>
Законодавчий акт: Конвенція про відмивання, пошук, арешт та конфіскацію доходів, одержаних злочинним шляхом, "Страсбург, 8 листопада 1990 року" Статус Конвенции см.( 994_531 ). Європейський Союз. 1990

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 36