Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 27e

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Будь-яка Держава-член, яка має намір брати участь у розширеному співробітництві, розпочатому відповідно до статті 27c, повинна повідомити про свій намір Раду та поінформувати Комісію.

Комісія подає свій висновок Раді протягом трьох місяців від дати отримання повідомлення. Протягом чотирьох місяців від дати отримання повідомлення Рада приймає рішення із запиту та, якщо вважатиме за необхідне, з таких спеціальних домовленостей. Рішення вважається прийнятим, доки Рада, діючи кваліфікованою більшістю, не вирішить його призупинити; в цьому разі Рада повинна повідомити про причини такого рішення та встановити термін для його перегляду.

Для цілей цієї статті Рада діє кваліфікованою більшістю. Кваліфікована більшість визначається за тією ж пропорцією зважених голосів та тією ж пропорцією кількості членів Ради, як це зазначено у третьому підпункті статті 23 (2) даного Договору".

7. У статті 29 другий абзац другого підпункту замінюється на такий:

" - тіснішу співпрацю між судовими та іншими компетентними органами Держав-членів, включаючи співпрацю через Європейське агентство правового співробітництва (Євроюст), відповідно до положень статей 31 та 32".

8. Стаття 31 подається в такій редакції:

<< | >>
Законодавчий акт: Ніццький договір про внесення змін та доповнень до Договору про Європейський Союз, Договорів про заснування Європейських Співтовариств та деяких пов'язаних з ними актів (2001/C80/01) "Статус Договору див. ( 994_532 )" { Консолідовані версії Договору про Європейський Союз та Договору про функціонування Європейського Союзу з протоколами та деклараціями станом на 30.03.2010 див. в ( 994_b06 ) }. Європейський Союз. 2001

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 27e