Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 6

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

Видача власних громадян

1. a) Договірна Сторона має право відмовити у видачі своїх громадян.

b) Кожна Договірна Сторона у заяві, зробленій під час підписання або здачі на зберігання своєї ратифікаційної грамоти чи свого документа про приєднання, може визначити, у тому, що її стосується, термін "громадянин" за змістом цієї Конвенції.

c) Громадянство визначається під час ухвалення рішення стосовно видачі правопорушника.

Однак, якщо відповідна особа вперше визнається громадянином запитуваної Сторони впродовж періоду від моменту ухвалення рішення і до моменту передбаченої видачі, запитувана Сторона може скористатися положенням, що міститься у підпункті a цієї статті.

2. Якщо запитувана Сторона не видає свого громадянина, вона на прохання запитуючої Сторони передає справу до своїх компетентних органів, для того щоб у разі необхідності можна було здійснити її розгляд. З цією метою документи, інформація та речові докази, які стосуються правопорушення, надсилаються безкоштовно по каналах, передбачених у пункті 1 статті 12. Запитуюча Сторона інформується про результати розгляду її запиту.

<< | >>
Законодавчий акт: Європейська конвенція про видачу правопорушників "Париж, 13 грудня 1957 року" ( Зміни див. в Додатковому Протоколі ( 995_034 ) від 15.10.75 Другому додатковому Протоколі ( 995_035 ) від 17.03.78 ). Європейський Союз. 1957

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 6