Наближай ПЕРЕМОГУ!

Долучайся до збору на авто для виконання бойових завдань!

Звернення та звітність

 <<

Стаття 29 Голосування

Інформація актуальна на 20.09.2016
завантажити документ, актуальний на поточний час

1. Число голосів, на яке має право кожний член, дорівнює кількості акцій у статутному капіталі Банку, на яку він підписався. У випадку, якщо будь-який член не сплатить будь-якої частини тієї суми, яку він повинен сплатити за своїми обов'язками стосовно оплачуваних акцій, відповідно до статті 6 цієї Угоди, такий член протягом усього строку несплати не має права на ту процентну частку від кількості голосів, що належить йому, та що відповідає процентній частці несплачених ним сум стосовно загальної суми оплачуваних акцій у статутному капіталі Банку, на які цей член підписався.

2.

Під час голосування в Раді Керуючих кожний Керуючий має право голосувати за члена, якого він або вона представляє. Крім випадків, коли в цій Угоді прямо передбачене інше, усі питання, розглянуті Радою Керуючих, вирішуються більшістю від загальної кількості голосів, на яку мають право члени, що приймають участь у голосуванні.

3. Під час голосування в Раді Директорів кожний Директор має право на таку кількість голосів, на яку мають право Керуючі, що його вибрали, а також на ті голоси, на які мають право Керуючі, що передали йому свої голоси згідно з главою D або додатком B. Директор, що представляє більшу одного члена, може голосувати окремо за членів, яких він або вона представляє. Крім випадків, коли в цій Угоді прямо передбачене інше, і за винятком рішень, що стосуються загальної політики, у випадках, коли такі рішення приймаються більшістю не менше, ніж дві третини загальної кількості голосів, на яку мають право члени, що приймають участь у голосуванні, усі питання в Раді Директорів вирішуються більшістю від загальної кількості голосів, на яку мають право члени, що приймають участь у голосуванні.

<< | >>
Законодавчий акт: "УГОДА про заснування Європейського банку реконструкції та розвитку (укр/рос)". Європейський Союз. 1990

= завантажити законодавчий акт, актуальний на поточний час =

Стаття 29 Голосування